Oyunda alt+R ile Radeon Software'e girmeye çalıştığımda mavi ekran veriyor. 2 tane minidump var: Minidump.zip
En son doğrulanmış sürüm Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) sürümüdür. Daha iyi görebilmen adına ek olarak ekliyorum görsele tıklaman yeterli.En yeni WHQL sürümü 20.2.2 yalnız. Dün de aynı sorunla karşılaştığımda dediğinizi yaptım 20.2.2 indirdim sonra 20.4.2'ye yükselttim bugün yine aynı sorun oldu acaba yükseltmemem mi gerekiyor?
BIOS sürümünü nasıl düşüreceğim?
En son doğrulanmış sürüm Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) sürümüdür? Daha iyi görebilmen adına ek olarak ekliyorum görsele tıklaman yeterli.
Yukarıda belirttiğim şekilde DDU rehberini uygulayın. Ardından yine yukarıda vermiş olduğum 20.4.2 sürümünü indirip kurulumunu sağlayın. Ek olarak @Jang Geum'un Danji Yemeği 'nin demiş olduğu gibi Xbox Controller'a ait sürücüleri kaldırın.
Bu işlemleri yapın durumu gözlemleyin, yeniden mavi ekran verirse verdiği minidump dosyasını paylaşın o zamanda farklı yöntemleri ve BIOS düşürmeyi anlatırım.
Gece ne söyledim? Bir şey söylediğimi hatırlamıyorum ben size? Profilinize de baktım toplam 7 mesajınız var ve konularınızda ben yokum.Gece de aynı sorunla karşılaştım ve dediğinizi yaptım zaten. 7062 gece karşılaştığım minidump. Diğeri de dediklerinizi yaptıktan sonraki.
Gece ne söyledim? Bir şey söylediğimi hatırlamıyorum ben size? Profilinize de baktım toplam 7 mesajınız var ve konularınızda ben yokum.
İlk açtığınız konu aşağıda @Enes3078 kardeşimin dediklerini uygulamamışsınız veya gösterilen rehbere göre uygulamamışsınız.
Tekrar yazıyorum.
Aşağıda ki rehbere göre MEVCUT EKRAN KARTI SÜRÜCÜNÜZÜ KALDIRIN. Daha sonra buradan 20.4.2 sürümünü indirip kurunuz. Kurulum işlemi bittikten sonra sisteminizde bulunun Xbox One Controller'a ait sürücü yazılımlarını kaldırınız. Lütfen.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sorun belirtiyorsunuz normal bir şekilde herkes elinden geldiğince çözüm sunmaya çalışıyor. Bir şeyi yaptırmak için neden üç kez aynı şeyi yazdırıyorsunuz bunu anlayamıyorum.
Ben size böyle bir şeyi belirtmeden önce sizin attığınız 2 minidump dosyası vardı. İşlemleri uygulayın eğer tekrar verirse mavi ekran o verdiği minidump dosyasını bizimle paylaşın dedim. Ben size daha önce her hangi bir işlem yapın talebinde bulunmadım bunu anlatmaya çalışıyorum. ViooYa isimli kullanıcıyla daha önce bu konu hakkında konuşmadınız bunu nereden çıkarıyorsunuz. Daha nasıl ifade edeyim kendimi anlamadım ki her mesajınızda daha önce söylediğinizi yaptım 2. dump dosyası o yaptığım işleme ait diyorsunuz. "Ben var size söylememek böyle bir şey. Siz var bana söyledi demek. Sen istiyor duj verejek 50 $ daha."Dediğimi yapın ve aynı sorun olursa minidump dosyalarını paylaşın demediniz mi? Ben de sizin dediğiniz şeyleri zaten yaptım diyorum ve 2 tane minidump dosyasınının olduğunu birinin dediğinizi yaptıktan sonra olduğunu belirtiyorum. Ama sizi kırmıyorum hadi. Tekrar aynı şeyleri yapıyorum.
Ben size böyle bir şeyi belirtmeden önce sizin attığınız 2 minidump dosyası vardı. İşlemleri uygulayın eğer tekrar verirse mavi ekran o verdiği minidump dosyasını bizimle paylaşın dedim. Ben size daha önce herhangi bir işlem yapın talebinde bulunmadım bunu anlatmaya çalışıyorum. ViooYa isimli kullanıcıyla daha önce bu konu hakkında konuşmadınız bunu nereden çıkarıyorsunuz. Daha nasıl ifade edeyim kendimi anlamadım ki her mesajınızda daha önce söylediğinizi yaptım 2. dump dosyası o yaptığım işleme ait diyorsunuz. "Ben var size söylememek böyle bir şey. Siz var bana söyledi demek. Sen istiyor duj verejek 50 $ daha."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.