League of Legends lvl botu kullanma

Üzgünüm hocam net inanmadım. Bir Level almak için özellikle 20'den sonra bir dünya oyun oynamak gerekiyor. Oynadığınız her oyunu kazansanız, yani bol bol XP alsanız bile 200 kadar oyuna patlayacak en iyi ihtimalle. Çok zor gerçekten.
Birkaç yıl önce birkaç gün sürmüştü kasmam.

Üzgünüm hocam net inanmadım. Bir Level almak için özellikle 20'den sonra bir dünya oyun oynamak gerekiyor. Oynadığınız her oyunu kazansanız, yani bol bol XP alsanız bile 200 kadar oyuna patlayacak en iyi ihtimalle. Çok zor gerçekten.

Yok hocam, hesap satanlar da en fazla 1 haftada hesabı 30 seviye yapıyorlar para yatırmadan. Ama tabii bot kullanıyorlar mı bilmem. Bot kullanınca gece de kastırıyorlar genelde çünkü.

Bir adam var, LoL'de en yüksek seviye onun. XP takviyesi alıp Jinx ile botlara karşı oynuyor. Kulelere odaklanıyor hep. Arkadaşınız yanına Ziggs ya da Tristana alırsa kasarsınız bayağı. Bot kullanmayın bence, banlanabilirsiniz.

LoL'e gelen etkinlikler artık biliyorsunuz, sadece maç atarak tamamen bitirilebiliyor. Yapay zekaya karşı oynanan maçlar da bu etkinlikte kabul edildiğinden hiçbir şey yapmadan hesaplarında her etkinlikten en az 2 küre alıyorlar. Bunu birçok hesapta birden yapıp toplu hesaplarında kostümler ve ganimetler ediniyorlar. Bu hesapları da ucuzdan hesap almak isteyen insanlara satıyorlar. Riot Games'in farkında olup el atmak istemediği bir durum bu. Onlar için oyunun ne kadar kişi tarafından oynandığı önemli. Ve bu yöntemle hesap kasanların sayısı o kadar fazla ki, giriş seviyesi botlara karşı maça girilmeye çalıştığınızda bekleme süresini asla göremiyorsunuz, anında maç buluyor. Ben saatlerimi ayırıp hesabımda güzel kostümler görmek isterken benimle aynı maça gelen kendi takımımdaki botlar kule altında öyle öyle maç bitiriyor. Oldukça can sıkıcı bir durum.

Westte açtım Trden bıktığım için. 14 level. Arada bir bot kullanıp arada bir kendim oynasam nasıl olur acaba? Bab yer miyim? Çünkü 30 lol olana kadar çok kanser adamlar geliyor. Utanmasa bana oyunu öğret diyecek

West'te açtım TR'den bıktığım için. 14 Level. Arada bir bot kullanıp arada bir kendim oynasam nasıl olur acaba? Bab yer miyim? Çünkü 30 LoL olana kadar çok kanser adamlar geliyor. Utanmasa bana oyunu öğret diyecek.

Ban yersin tabii ki, bot açınca bot sadece base de hareket ediyor falan gidip ölüyor, reportu yediğin an ban yersin. West sunucusunun raporlama sistemi TR'deki gibi çalışmıyor adamlar ilgili direkt troll birini reportladığında maçın bittiğinde geri bildirimi geliyor.

Elimde kullanmadığım bir PC var. R5 2600 ve RX570 8 GB'lı 24 saat açık bırakıp kasıp satmayı planlıyordum. LoL mining sanal sunucu satın aldım aylık 100 TL şu an başladım satamasam da 100 TL zarar ediyorum. Ban yeme ihtimali çok düşük 30 lvl altında bir de tr zaten kontrol bile edilmiyordur muhtemelen.
Hiç şansın yok %100 ban yer bot kullanan hesaplar.
Her hesap satım, boost vb. sitelerde binlerce hesap satılıyor böyle bende alıp plat4 yapıp 20tl kâr ile satıyordum hiç te ban yemiyordum. İşleri büyütmeye karar verdim.

Lolün koruma sistemi günümüz oyunlarına göre baya iyi durumda, 1 sene oldu ya da olmadı bu satılık hesaplardan 1 tane alarak açılış yaptım, hesap değişim garantisi vardı aradan 1 ay falan geçti hiç sıkıntısız oynadım Bi gün Bi girdim hesap gümlemiş satıcıya yazdım aradan 1 ay geçmesine rağmen yeni hesap verdi 2 gün bile geçmedi ban yedi, sonra bu arkadaşların discorduna katıldım her ban yediğimde yeni hesap verdiler ama nafile artık 2 3 güne ban yiyordu hesaplar adam herkese hesap değişimi yapa yapa elinde hesap kalmadı en sonunda oda pes etti daha sonra farklı satıcıları denedim ama sonuç aynı, riiot uzun süre bekletse bile en sonunda ban dalgası yapıyor, diken üstünde oynamaktansa aç Bi hesap kas bence yeni hesap kasmak kendini geliştirmek içinde zevkli. Ha maksadın kazanç sağlamak ise yine yapılacak birşey değil hesap garantisi verip bir sürü insanla uğraşmak falan zaten garantisiz bir iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı