tgrlylmz
Decapat
- Makaleler
- 1
Öncelikle bunu yazmamın amacı benim çektiklerimi sizlerin çekmesini istemememdir. LOL denen oyunu 6 küsur senedir aralıksız deli gibi oynuyorum 4-5 tane hesabım var asıl hesabım da 302 lvl demek istediğim bu oyun gece gündüzüm olmuştu artık amaçsızca oynuyordum. Kendi hakkımı yedirmem gerçekten feedlediğim maç sayısı çok azdır fakat artık küfürlerden, küsüp AFK kalanlardan, bilerek besleyenlerden, maç hemen bitsin yenilelim diye uğraşanlar artık psikolojim bozuldu arkadaşlar. Eloboost olaylarını saymıyorum bile. İlla ki bunlar benim takımımda da oluyor fakat şikayet ettiğim kısım gece gündüz LOL oynayıp neredeyse her maça böyle insanlar denk gelip de aylardır raporlamama rağmen hiçbir hesabın banlanmaması
Evet adam Allah'a, doğmamış bebeğime ve hatta Devlet'e bile sövüyor
Ama sonuç banlanmıyor anamıza bacımıza küfür yemek zaten artık Vadi'de sıradan bir olay. (Allah'a ve Devlet'e söven 3 İNSAN'ı da bizzat savcılığa verdim ve Savcı bey sağ olsun iddianame hazırlamıştı.)
Hadi bunları geçtik oyunu asıl bırakma sebebim ise siz farkında olmadan sizi sarması. Nasıl mı? Şöyle: Özellikle son 2-3 senedir plat-demir arası elolarda daha çok görüyorum ki seriye çıkana kadar sana normal takımlar geliyor, haliyle karşıya da. Dengeli bir maç oluyor ve olağanüstü durumlar olmadıkça taşıyorum. Seriye çıkınca da NE TESADÜFTÜR Kİ takımıma düz vuruş yapmayı bilmeyen, totem atmayı bilmeyen ve gerçekten oyuna sanki yeni başlamış adamlar geliyor evet plat eloda yaşanan olaylardı bunlar. Seriden düşüyoruz haliyle. Bir süre sonra tekrar seriye çıkıyoruz yine aynı durum. Zar zor da olsa birkaç denemede yükseliyoruz fakat oyun iyice hırslanıp bağımlı olmamızı sağlamak için o ligten/kümeden düşmemiz için de uğraşıyor. Şu olay da var üst üste 15 maç yenilip sonra üstüne 16 maç kazanırsınız hani bir nevi mehteran yürüyüşü gibi
Yazdıklarımı kötüleyenler olacaktır fakat beni sırtlayan preler ile oyuna girmiyorum veya da normal elom dia-plat arası olup da demirlerle bronzlarla oynamıyorum. 6 seneden fazladır delicesine LOL oynadım ve edindiğim acı tecrübeler bu şekilde. Belki de hayatımdan haftalar belki aylar doğrudan veya dolaylı olarak bu oyun yüzünden silindi. Ben ettim siz etmeyin kendimizi bu oyuna esir etmeyelim.
Yazdıklarımda Riot'a hakaret vb. içeren ifadelerde bulunmadım fakat oyuncu kitlesi aşırı şekilde düşmeye başladığı için ban sistemi resmen AFK olan Riot ekibi umarım rahatsızlıklarımızı anlarsınız.
Hadi bunları geçtik oyunu asıl bırakma sebebim ise siz farkında olmadan sizi sarması. Nasıl mı? Şöyle: Özellikle son 2-3 senedir plat-demir arası elolarda daha çok görüyorum ki seriye çıkana kadar sana normal takımlar geliyor, haliyle karşıya da. Dengeli bir maç oluyor ve olağanüstü durumlar olmadıkça taşıyorum. Seriye çıkınca da NE TESADÜFTÜR Kİ takımıma düz vuruş yapmayı bilmeyen, totem atmayı bilmeyen ve gerçekten oyuna sanki yeni başlamış adamlar geliyor evet plat eloda yaşanan olaylardı bunlar. Seriden düşüyoruz haliyle. Bir süre sonra tekrar seriye çıkıyoruz yine aynı durum. Zar zor da olsa birkaç denemede yükseliyoruz fakat oyun iyice hırslanıp bağımlı olmamızı sağlamak için o ligten/kümeden düşmemiz için de uğraşıyor. Şu olay da var üst üste 15 maç yenilip sonra üstüne 16 maç kazanırsınız hani bir nevi mehteran yürüyüşü gibi
Yazdıklarımda Riot'a hakaret vb. içeren ifadelerde bulunmadım fakat oyuncu kitlesi aşırı şekilde düşmeye başladığı için ban sistemi resmen AFK olan Riot ekibi umarım rahatsızlıklarımızı anlarsınız.