Hocam bahsettiğim sistem modifiyeli Windows 10 eski cihazımda kullanırken çok memnundum. Fakat şu anki cihazda hem orjinal lisans hemde garanti var. Atacağım sistem cihazı garanti dışı bırakır mı ?Orijinal Windows değilse telefona root atmakla aynı şeydir.
Bu bahsettiğim sistemi eski bilgisayarımda kullanırken memnundum. Bu yüzden Home SL kullanmak istemiyorum. Garantiye onarıma yollamadan önce orjinal Windows HSL yükleyip mi vermeliyim yoksa halihazırda versem bir sorun olur mu ?İşletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Fakat bilinen sürümleri yükleyin derim. Karar sizin.
Dediğim gibi işletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Daha önce kullanıp zarar gelmediyse olabilir. Her modifiyeli ISO zararlı diye bir kural da yok.Hocam bahsettiğim sistem modifiyeli Windows 10 eski cihazımda kullanırken çok memnundum. Fakat şu anki cihazda hem orjinal lisans hemde garanti var. Atacağım sistem cihazı garanti dışı bırakır mı ?
Bu bahsettiğim sistemi eski bilgisayarımda kullanırken memnundum. Bu yüzden Home SL kullanmak istemiyorum. Garantiye onarıma yollamadan önce orjinal Windows HSL yükleyip mi vermeliyim yoksa halihazırda versem bir sorun olur mu ?
Dediğim gibi işletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Daha önce kullanıp zarar gelmediyse olabilir. Her modifiyeli ISO zararlı diye bir kural da yok.
Garanti dışı bırakmaz ama tavsiye etmem.
Zaten anakarta işlenir. Öğrenme yolları da var.Son bir sorum daha olacak. Cihazım dijital lisanslı. Bu lisansı kaybetmek istemiyorum. Lisans kodunu bir yere kaydedip daha sonra eski sisteme döndüğümde tekrar kullanmak istiyorum. Dijital lisans kodunu nereden bulabilirim?
Zaten anakarta işlenir. Öğrenme yolları da var.
CMD ekranına kodu girip bakabilirsiniz.
Wmic path softwarelicensingservice get OA3xoriginalproductkey
Normalde olması gerekir. Yine de not edebilirsiniz.Bunu tekrar orijinal Home SL ISO kurduğumda otomatik lisanslar değil mi? Yoksa benim elimle mi girmem gerekir bu kodu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.