Legion 5 Pro format garanti dışı bırakır mı?

doancan06

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Legion 5 Pro cihazıma ghostspectre Windows 10 superlite işletim sistemini kurmak istiyorum. Bu sistemi kursam cihazım garanti dışı kalır mı?

İşletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Fakat bilinen sürümleri yükleyin derim. Karar sizin.

Orijinal Windows değilse telefona root atmakla aynı şeydir.
Hocam bahsettiğim sistem modifiyeli Windows 10 eski cihazımda kullanırken çok memnundum. Fakat şu anki cihazda hem orjinal lisans hemde garanti var. Atacağım sistem cihazı garanti dışı bırakır mı ?
İşletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Fakat bilinen sürümleri yükleyin derim. Karar sizin.
Bu bahsettiğim sistemi eski bilgisayarımda kullanırken memnundum. Bu yüzden Home SL kullanmak istemiyorum. Garantiye onarıma yollamadan önce orjinal Windows HSL yükleyip mi vermeliyim yoksa halihazırda versem bir sorun olur mu ?

Hocam bahsettiğim sistem modifiyeli Windows 10 eski cihazımda kullanırken çok memnundum. Fakat şu anki cihazda hem orjinal lisans hemde garanti var. Atacağım sistem cihazı garanti dışı bırakır mı ?

Bu bahsettiğim sistemi eski bilgisayarımda kullanırken memnundum. Bu yüzden Home SL kullanmak istemiyorum. Garantiye onarıma yollamadan önce orjinal Windows HSL yükleyip mi vermeliyim yoksa halihazırda versem bir sorun olur mu ?
Dediğim gibi işletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Daha önce kullanıp zarar gelmediyse olabilir. Her modifiyeli ISO zararlı diye bir kural da yok.

Dediğim gibi işletim sistemi kurmak garanti dışı bırakmaz. Daha önce kullanıp zarar gelmediyse olabilir. Her modifiyeli ISO zararlı diye bir kural da yok.

Son bir sorum daha olacak. Cihazım dijital lisanslı. Bu lisansı kaybetmek istemiyorum. Lisans kodunu bir yere kaydedip daha sonra eski sisteme döndüğümde tekrar kullanmak istiyorum. Dijital lisans kodunu nereden bulabilirim?

Garanti dışı bırakmaz ama tavsiye etmem.

Hocam bahsettiğim sistem aşırı stabil orijinal Windows 10 kullanırken bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. Her şey kapalı sistem üzerinde çünkü ve aşırı hızlı. Eğer ki mevcutta ki sisteme önerebileceğiniz bir şey varsa onu yapayım.

Son bir sorum daha olacak. Cihazım dijital lisanslı. Bu lisansı kaybetmek istemiyorum. Lisans kodunu bir yere kaydedip daha sonra eski sisteme döndüğümde tekrar kullanmak istiyorum. Dijital lisans kodunu nereden bulabilirim?
Zaten anakarta işlenir. Öğrenme yolları da var.
CMD ekranına kodu girip bakabilirsiniz.
wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey

Bunu tekrar orijinal Home SL ISO kurduğumda otomatik lisanslar değil mi? Yoksa benim elimle mi girmem gerekir bu kodu?
Normalde olması gerekir. Yine de not edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı