Legion M600s Wireless vs. PulseFire Haste vs. Pulsar XLite

Utku67Utku

Hectopat
Daha fazla  
Evet, başlıkta gördüğünüz farelerden hangisini almalıyım? Sadece Fortnite, GTA 5 ve Minecraft oynuyorum. Elimin uzunluğu 17 cm, genişliği baş parmağımla 10 cm, baş parmağımı saymazsak 7cm. Çoğunlukla claw, nadiren fingertip ve palm kullanıyorum. (Laptop kullanıyorum). Çoğunlukla Minecraft oynuyorum ama Fortnite'da çok oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
pulsar xlite aslında mükemmel bir cihaz ama wireless olmadığı sürece boş (siz kablolusunu diyorsunuz sanırım). claw için ne seçilir bilemedim çünkü xlite ergo mouse ve ergo mouselarda büyük eller claw daha rahat yapar ama hepsi iyi seçenek, benim sıralamam eğer haste wireless versiyonu olsa şöyle olurdu; haste wireless>pulsar xlite kablolu=m600s. m600s kağıt üstünde mükemmel ve fiyat süper uygun, umarım performansı da öyledir ve herkese önerebiliriz aynı şekilde, incelemesi gelene kadar haste wireless daha iyidir diye düşüneceğim

M600s olan 900 civarı, pulsar olan 2 katı değil mi? Boyları ve sensörleri aynı sanırım.

Kablolu diyorum kablosuz değil.

Lenovo Legion M600s alınız. Hepsinden daha iyi.

Alan herkes farenin içinde susam varmış gibi diyor.

Pulsar xlite aslında mükemmel bir cihaz ama Wireless olmadığı sürece boş (siz kablolusunu diyorsunuz sanırım). Claw için ne seçilir bilemedim çünkü xlite ergo mouse ve ergo mouselarda büyük eller claw daha rahat yapar ama hepsi iyi seçenek, benim sıralamam eğer haste Wireless versiyonu olsa şöyle olurdu; haste wireless>pulsar xlite kablolu = M600s. M600s kağıt üstünde mükemmel ve fiyat süper uygun, umarım performansı da öyledir ve herkese önerebiliriz aynı şekilde, incelemesi gelene kadar haste Wireless daha iyidir diye düşüneceğim.

Haste in kablolusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı