- Makaleler
- 9
Evet hocam.
Hoca.
M bilmeiyorum farklı satıcı olması fiyat bu kadar etkilemesi tuhaf olur gibime geliyor.
Merhaba arkadaşlar. Bu 2 ürün arasındaki fark olmasına rağmen fiyat nasıl eşit olabiliyor.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k100cutx-p-HBCV00001VJKZF
LENOVO 82k200k2tx Ryzen 5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050ti 4gd6 15.6" Fhd Freedos Dizüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İlk ürünün özellikleri neredeyse 2. ürüne göre 2. kat fazla olmasına rağmen fiyat aynı galiba sada ekran kartı ve ve işlemci tipi farklı yani bu farklılık bu kadar etkiliyor mu anlamadım ben. İlk ürün için nesil sordum 11. nesil dedi galiba nesil sayısı artıkça kalite artıyor diye biliyorum. Yanlışsam kusura bakmayın.
Hocam Türkiye dedikten sonra size hak verdim saygılarBenim de tuhafıma gidiyor ama türkiyedeyiz. Herkes başkasına geçirme derdinde.
Cevabınız için teşekkürler hocam bende o yönde ilerleyeceğimBen bu ikisi arasında tabii ki 3050 Ti olanı alır ve 8 GB RAM eklerim. Lenovo RAM eklemede zarar vermezseniz garanti dışı bırakmıyor ürünü ve takmasıda kolay zaten. Bu devirde 1650 olan alınmaz.
Her iki konu içinde çok teşekkürler hocamEvet hocam.
AMD Ryzen'lı sistem daha iyi.
İşlemci 6 çekirdek ve ekran kartı 3050 Ti, 3050ye göre daha yüksek. Ama depolama ve RAM'i kısmış, fiyatı dengelemek için.
Intel olan işlemci 4 çekirdek ve düz 3050. işlemci ve ekran kartından kısmış.
Ama RAM ve depolama yüksek.
İşlemci ve ekran kartı daha önemli.
Fakat başta satıcı ile de konuşmam gerekiyor sanırım her cihaz ekleme yapmak için uygun oluyormuş.
Anladım hocam bunuda bir kenera not ediyorum. Tekrardan teşekkürler.Kasa aynı zaten donanım seçenekleri farklı olması bir şey değiştirmiyor. YouTube'da bolsa var bu kasa için naisl ekleme yapacağınız. Yukarıda da belirttim zarar vermesseniz garanti dışı kalmıyor cihaz, Lenovo da durum böyle.
Anladım hocam bunuda bir kenera not ediyorum. Tekrardan teşekkürler.Ekleme için satıcıyla konusmanıza gerek yok kendiniz kasayı acıp yapabılırsınız Lenovo'larda zarar vermediğiniz surece garanti dısı kalmaz.
Hocam bütün lenovo cihazları için geçerli mi ben konudaki cihazdan farklı bir cihaz alacağım tabi model aynı fakat özellikleri farklı olacaklenovo IdeaPad Gaming 3 - adaptör sorunu
https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-gaming-3-82k100cstx.html 15 gün önce lenovo IdeaPad Gaming 3 intel i5 11300h rtx 3050Ti 16 gb ramli güzel bir bilgisayar aldım. gayet konforlu güzel bir kullanımı var ama kutudan çıkan adaptör 135 watt normal kullanımda hiç bir sorun yok. prize...tavsiyeforumu.com
Muhtemelen yaşayacak olduğunuz bir sorun ama servise yolladığınız zaman adaptör değiştiriliyor aklınızda olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.