Lenovo A7000 İnternet erişimi yok

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Telefonumla kablosuz ağa sorunsuz bağlanabiliyorum fakat ne YouTube ne de Play Store uygulamalarına girebiliyorum. WhatsApp ve İnstagram gibi önemli uygulamaları yükleyemiyorum. Google Chrome'a girdiğimde ise ERR_ADDRESS_UNREACHABLE hatası alıyorum.
İnternetten baktığım kadarıyla sürüm sürümle alakalı problem var... Bunun çözümü nedir?

Şu an aynı telefonu kullanıyorum bütün uygulamalarım güncel bende hiç bir sıkıntı yok ve şimdiye kadar öyle bir sıkıntı da yaşamadım. Telefonunda donanımsal bir sıkıntı yoksa formatla. Sürüm ile alakalı dediğin hangi uygulamadan hangi sürümden bahsediyorsun?

Şu an aynı telefonu kullanıyorum bütün uygulamalarım güncel bende hiç bir sıkıntı yok ve şimdiye kadar öyle bir sıkıntı da yaşamadım. Telefonunda donanımsal bir sıkıntı yoksa formatla. Sürüm ile alakalı dediğin hangi uygulamadan hangi sürümden bahsediyorsun?
Google'a ait bütün uygulamalar. Play Stora, Youtube, Chrome vs.. Rom ile de alakası olabilirmiş ama net bir çözüm bulamadım.

Google'a ait bütün uygulamalar. Play Stora, Youtube, Chrome vs.. Rom ile de alakası olabilirmiş ama net bir çözüm bulamadım.
Dediğim gibi donanımsal bir sıkıntı yoksa tamamen sıfırlayıp denemen lazım. Bu arada Rom Lenovo'nun resmi rom'u mu yoksa custom rom mu? Custom rom ise sıkıntı olabilir resmi rom'u yüklemeni tavsiye ederim. Bende ki Lenovo'nun resmi rom'u 6.0 Marshmallow S228_160621_ROW sürümü...

Son düzenleme:
Dediğim gibi donanımsal bir sıkıntı yoksa tamamen sıfırlayıp denemen lazım. Bu arada Rom Lenovo'nun resmi rom'u mu yoksa custom rom mu? Custom rom ise sıkıntı olabilir resmi rom'u yüklemeni tavsiye ederim. Bende ki Lenovo'nun resmi rom'u 6.0 Marshmallow S228_160621_ROW sürümü...
Evet gelelim hiç anlamadığım ROM meselesine. Bunun ne olduğunu bile bilmiyorum. Bir ara kurcalamış ta olabilirim fakat hatırlamıyorum. Dediğiniz üzere Cihaz Bilgileri kısmından Derleme Numarası başlığı altında S228_160621_ROW yazıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı