Lenovo A7000 mi? General Mobile Android 4G mi?

Ekran dayanıklılığı olarak Gorilla Glass kullanmayan modeller nasılsa bu da öyledir. Kırılmaz cam takabilirsin, ekranın Gorilla Glass olması dayanıklılığı artırıyor ama kırılmayacağına anlamına gelmiyor. Ekran çözünürlüğü ve kalitesi olarak GM 4G modeliyle benzer.

Ekran dayanıklılığı olarak Gorilla Glass kullanmayan modeller nasılsa bu da öyledir. Kırılmaz cam takabilirsin, ekranın Gorilla Glass olması dayanıklılığı artırıyor ama kırılmayacağına anlamına gelmiyor. Ekran çözünürlüğü ve kalitesi olarak GM 4G modeliyle benzer.
Bugün telefoncuya gittim. Lenovo ile GM 4G ye bakmaya sordum var mı diye? Adam yenisi çıktı dedi. GM 5 çıktı dedi. Fiyat olarak 700 TL dedi. GM 5 ve PLUS olarak 2 tane var. Lenovo, GM 5 ile denk mi?

GM 4G ile GM5 donanım olarak aynı telefonlar. Kamera tarafında GM 5 daha iyi. Bataryası da bir tık daha üstün. GM5 Plus modeli ise bu modellerden donanım olarak daha iyi. Performans noktasında A7000 GM5 ile GM 4G modelinden daha üstün.

1.5 yıl boyunca A7000'in Çin modeli olan K3 Note'u kullandım. Türkiye modelinde var mıdır bilmem ama bu cihazlarda kronik dokunmatik gitmesi ve aşırı ısınma problemi vardı. 1.5 yıl sonunda ekranın sağ yarısı hiçbir şekilde dokunmatik işlemiyordu. Ama tabii ki Türkiye modellerinde var mıdır bilemem. Fikrimi sorarsan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla GM 4G güzel telefon.

GM 4G ile GM5 donanım olarak aynı telefonlar. Kamera tarafında GM 5 daha iyi. Bataryası da bir tık daha üstün. GM5 Plus modeli ise bu modellerden donanım olarak daha iyi. Performans noktasında A7000 GM5 ile GM 4G modelinden daha üstün.
MTK 6592 8 çekirdekli işlemci güç olarak bahsettiğimiz telefonlardan daha mı güçlü? Sıralama nasıl olur?

Dostum MTK 6592 giriş seviyesi bir chipset.
Daha önce kullandığım telefonda 720P ekran 2 GB RAM, MTK 6592 ve MALİ-450 MP4 vardı. Bana yetiyordu ama ısınıyordu. GM 4G deki işlemci ve Adreno 306 eski kullandığım sistemden daha mı iyi?

Son düzenleme:
A7000 modelinde MTK 6752 işlemcisi var. 6592 eski bir yonga seti saf işlemci gücü olarak 6592, SD 410 modelinden daha güçlü bir işlemcidir. GPU tarafında da aynı durum söz konusu.
Telefonu alacağım kişi telefonu 3 aylıkken sahibinden satın almış. Kutu fatura full. Şimdi bende o telefonu alınca 3. sahibi oluyorum. Faturayı almam yeterli mi? GM 4G için 400 TL normal bir fiyat mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı