Lenovo A7000 mi? General Mobile Android 4G mi?

Telefonu alacağım kişi telefonu 3 aylıkken sahibinden satın almış. Kutu fatura full. Şimdi bende o telefonu alınca 3. sahibi oluyorum. Faturayı almam yeterli mi? GM 4G için 400 TL normal bir fiyat mı?
Bu 4G cihazın sıfırı 650 lira değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
@BERWAR 32 bit bir işlemci ve enerji tüketimi problemli bunları da göze almak lazım. MediaTeK'i AMD'ye benzetiyorum Qualcomm da Intel'e, hani AMD zamanında Intel'i tokatlaması gibi olaylar oldu ama MediaTek bunu Qualcomm'a yapamadı bir türlü. Son zamanlarda P10 ve Helio X10 bunları bir nebze yaptı denebilir ama.

Bu 4G cihazın sıfırı 650 lira değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
@BERWAR 32 bit bir işlemci ve enerji tüketimi problemli bunları da göze almak lazım. MediaTeK'i AMD'ye benzetiyorum Qualcomm da Intel'e, hani AMD zamanında Intel'i tokatlaması gibi olaylar oldu ama MediaTek bunu Qualcomm'a yapamadı bir türlü. Son zamanlarda P10 ve Helio X10 bunları bir nebze yaptı denebilir ama.
650-700 arası. GM 5 de 700 TL den satılıyor. Sahibinden de 2. el fiyatları çok karışık. 700-550-450-400-350 TL gibi fiyatlandırma var.

32 BİT olması sorun değil, 6592, SD 410 modelinden daha güçlü bir model. SD 410 vasat bir işlemci. Qualcomm ile Mediatek firmasının pazar payları ve kalitesi aynı değil, iki firmayı kıyaslamıyorum zaten, modeller arası farklar söz konusu. 6752 işlemcisi de SD 615 modeliyle eşdeğer bir işlemci. P10 ve X10 modelleri de iyi işlemcilerdir. X20 ve X25 tepe modelleri Mediatek tarafında. X30 modeli de çıkacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı