Lenovo G50-70 MacOS High Sierra kurulumu

İlker Uzunboy

Kilopat
Katılım
16 Temmuz 2013
Mesajlar
301
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Laptopa Mac kurmak için hazırlıklarımı tamamladım. 120 GB'lık SSD'ye ilk önce Mac, sonra Windows 10 kurmak için SSD'yi sıfırladım. Rehberlerde bahsedildiği gibi başlattım fakat şöyle bir sorun oluşuyor. İlk kurulum ekranında disk seçminden sonra yeniden başlatıyor. Tekrardan kurulmuş olan diskten Boot ediyorum, Apple logosunda 15 dk'lık bekleme süresi ardından Mac başlamıyor, reset atıp baştan başlıyor ve Clover boot menüsünde Mac'in kurulu olduğu diski göstermiyor.
Sistemim:
Intel Core i3 4010U
4GB RAM
Intel HD Graphics 4400
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10.13.6 sürümünü yüklemeye çalışıyorum hocam.
SSD'yi komple sıfırladım. Disk izlencesinden silip öyle yükleme yapmaya çalıştım.
Disk'i seçip kuruluma başladığımda, 2 dakika kaldı kısmında sanırım kurulumu kesip aşağıdaki fotoğrafta ki gibi yazılar çıkıp reset atıyor.
IMG_5940.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu şekilde dene. Clover ekranına gel. Options, Graphic Injector bölüme gir. Inject Intel işaretli olsun. IG-Platform ID var ise bunu sil. Fake ID olarak bunu gir: 0x04128086
Sonra tekrar sistemi açmaya çalış.
 
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim. Söylediğiniz bütün yöntemleri denedim maalesef birinci yükleme ekranında 2 dk kala reset atıyor. Sierra sürümünü indirip denedim sonuç aynı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı