Lenovo G510e-GPU kullanılır mı?

Roma1972

Hectopat
Benim laptopum Lenovo g510. ekran karti cok kotuydu, bende degistirmek istedim, ancak olmuyormus. Anakartini degismek lazimmis. Ben degistirsem islemci falan gider mi? Yani i74700MQ, RAM 16. Ekran kartim Intel, (AMD var diyorlar ama AMD yok, aygit yoneticisinde gozukmuyor) bunlar gider mi? Yardim ederseniz mutlu olurum, tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler benim laptopum Lenovo g510. ekran karti cok kotuydu, bende degistirmek istedim ancak olmuyormus. Anakartini degismek lazimmis. Ben degistirsem islemci falan gider mi? Yani i74700MQ, RAM 16. Ekran kartim Intel (AMD var diyorlar ama AMD yok aygit yoneticisinde gozukmuyor) bunlar gider mi? Yani anakarti degisince. Yardim ederseniz mutlu olurum, tesekkurler.

Yok hocam gitmez. Onlar anakartta çıkartabilirsin.

Beyler Benim Laptop um Lenovo G510. Ekran karti cok kotuydu, bende degistirmek istedim ancak olmuyormus. Anakartini degismek lazimmis. Ben degistirsem islemci falan gider mi? yani i74700MQ, Ram 16 .Ekran kartim intel (amd var diyolar ama amd yok Aygit yoneticisinde gozukmuyor) Bunlar gider mi? Yani anakarti degisince. Yardim ederseniz mutlu olurum, tesekkurler.
İşlemci ve RAM sökülebiliyor yani gitmez. Tabi değiştiren kişi çalmazsa 😀
Ekran kartı ise büyük ihtimalle gömülüdür ve değişecektir. Büyük ihtimalle aynı model olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı