kaancl3344
Hectopat
Daha fazla
Daha önce hiç bilgisayarıma hackintosh vb kurmadım ama yaptıklarınızı hep uzaktan takip ediyordum. Kurulum için rehber hazırlayıp insanlara yardım ediyordunuz düşündüm ki belki bana da yardım edebilirsiniz. Bilgisayarla aram iyidir ama işin içen kext ekleme çıkarma gibi şeyler girince işler biraz karışıyor. İnternette aradığım yabancı bir forumda adam başarılı bir şekilde yaptığını üstelik wifi adoptörünün dahi çalıştığını söylemiş fakat en son eklediği update de konunun güncel olmadığını söylemiş ve başka bir konuya yönlendirmiş o konuda da bir mac ile yükleme imajı yapmayı anlatıyor. Üstelik yanlış bilmiyorsam dosyayaı appstore'dan indiriyor anlattığı mac sürümünün de tarihi geçti diye biliyorum. Birde illa macOS üzerinden mi kurmam gerekiyor? Eğer zorundaysam sanal olarak kurabilirim? Şimdilik sizden sadece yükleme imajı hazırlamak için yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler.
[Guide] Mavericks Lenovo G580
Altta linkte verdiğim kişi mavericks kurmuş hala indirebilir miyim ya da kurabilir miyim?
[Guide] Mavericks Lenovo G580
Altta linkte verdiğim kişi mavericks kurmuş hala indirebilir miyim ya da kurabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: