Lenovo L340 vs Monster Tulpar T5 v19.1

hasan2471

Kilopat
Yer
USA
Daha fazla  
En kısa zamanda bir laptop alacağım. Lenovo L340 düşünüyorum.
Özellikleri;
  • İ7 9750H,
  • GTX 1650,
  • 16 GB RAM
  • 17.3 inç,
  • 1 TB HDD,
  • 256 GB SSD,
  • 7000TL
Sizce bu cihaz mantıklı mı yoksa 1000 TL daha çıkıp Monster Tulpar T5 v19.1 almak daha mı mantıklı olur?
Monster Tulpar T5 v19.1 özellikleri;
  • İ7 9750H,
  • GTX 1660 Ti,
  • 16 GB RAM,
  • 15.6 inç,
  • 256 GB SSD,
  • 8000TL
Sizce hangisi daha mantıklı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu modelin fiyatı indirime girdiğinde 8K seviyesine düşüyor. Tasarım + kalite + soğurma olarak çok iyidir.

Bu modelin fiyatı indirime girdiğinde 8K seviyesine düşüyor. Tasarım + kalite + soğurma olarak çok iyidir.
Hocam ne zaman indirim olur tahmini olarak

Hocam şimdi yakın zamanda almak istiyorum çünkü doların artma durumu söz konusu biliyorsunuz dolar artarsa bir anlamı kalmayacak bu sefer

Bu bilgisayarı 1 hafta önce aldım çok memnunum. Özel MSI indirimi ile 8250 TL'ye aldım. İndirim denk gelmeseydi, bende Monster 1660Tİ alıcaktım. Yakın zamanda indirim olmayabilir. Umarım indirim tekrarlanır ve alabilirsiniz.

Almayı düşündüğünüz Monster'ı yerinde gidip test ettim. Cinebench testi, stres testi, oyun gibi konularda denedim. Gayet güzel bir bilgisayar fakat işlemci ısı değeri yüksek. 9750H işlemci kullanan bilgisayarlarda bu durum normal. İşlemciye undervolt yaparak ısı sorunu kolayca halledebilirsiniz.

Monster'ın modeline kıyas ile MSI kasa, klavye, ses, tasarım ve soğutma olarak daha başarılı. Performans olarak undervolt yaparak aynı performans değerlerine kavuşabilirsiniz. Uzun vadede Monster'ın sorun çıkardığını söyleyen sayısı biraz fazla fakat yeni serilerde bu sorunların minimal seviyeye indirildiği söyleniyor.

Bu bilgisayarı 1 hafta önce aldım çok memnunum. Özel MSI indirimi ile 8250 TL'ye aldım. İndirim denk gelmeseydi, bende Monster 1660Tİ alıcaktım. Yakın zamanda indirim olmayabilir. Umarım indirim tekrarlanır ve alabilirsiniz.

Almayı düşündüğünüz Monster'ı yerinde gidip test ettim. Cinebench testi, stres testi, oyun gibi konularda denedim. Gayet güzel bir bilgisayar fakat işlemci ısı değeri yüksek. 9750H işlemci kullanan bilgisayarlarda bu durum normal. İşlemciye undervolt yaparak ısı sorunu kolayca halledebilirsiniz.

Monster'ın modeline kıyas ile MSI kasa, klavye, ses, tasarım ve soğutma olarak daha başarılı. Performans olarak undervolt yaparak aynı performans değerlerine kavuşabilirsiniz. Uzun vadede Monster'ın sorun çıkardığını söyleyen sayısı biraz fazla fakat yeni serilerde bu sorunların minimal seviyeye indirildiği söyleniyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim olmadı birkaç gün indirim kovalıyım bulabilirsem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı