Asus almanız eğer render yaparsanız hem daha çok işe yarar, hem de Asus daha prestijli olabilir eğer işe vs götüreceksiniz.mühendislikte kullanıcam
Asus almanız eğer render yaparsanız hem daha çok işe yarar, hem de Asus daha prestijli olabilir eğer işe vs götüreceksiniz.mühendislikte kullanıcam
Ben de ryzen mobil işlemcileri pek bilmiyorum. Neye denktir İntel'de ?
Tulpar T7 v16.1Hangi cihaz var sizde?
Lütfen yanlış anlaşılmasın. Markayı kötülemek gibi bir amacım olmadı, olamaz da. Bizzat kullanmış olmasam böyle bir yorum yapmam. Plastik bir kasası var Monster’in. Menteşe kalitesinden tutun da Touchpad sağlamlığına kadar malzeme kalitesi tatmin edici değildi. Ancak donanımı konusunda üstteki yorumumda da belirttiğim gibi “kısa vadede” daha yüksek FPS’ler alınabilir. Ancak soğutma bloklarının malzeme kalitesinden tutun da, metal yapıda kasanın ısı iletkenliği konusunda Asus’un üstünlüğü üzerine bir tartışma zaten olamaz. Buna eğer “markayı kötülemek” diyorsanız anlaşma konusunda sorunlarımız var demektir.SSD Samsung, Türkiye'den alıyorsun, bir sorun çıktığında hemen ilgileniyorlar. Termal macun gibi her yıl değiştirmen gereken şeyleri ücretsiz yapıyorlar. Asus'u amazon'dan alacaksın. Herhangi bir sorunda daha geç çözüme ulaşırsın. Bunun dışında @Malik Saatçı arkadaşımızın dediği gibi hiç de dandik değil. Markayı kötülemek amacıyla yapılmış bir yorum olduğunu düşünüyorum. En azından benim cihazımın kalitesi gayet iyi. Bunun dışında RAM, HDD gibi parçaları kendim ekledim. Cihaz garantiden çıkmıyor. Büyük bir artı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.