Lenovo Legion 5 vs Acer Predator vs ASUS ROG STRIX

EX3

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime A320M-K
CPU: AMD Ryzen 5 5500
GPU: ASUS GeForce TUF RTX 3060 GAMING V2 OC 12GB GDDR6 192Bit
RAM: 2×8 GSKILL 8GB RipjawsV DDR4 3200Mhz CL16 1.35V
SSD: KIOXIA Exceria PLUS G3 2TB NVMe Gen4 M.2 SSD
SSD: KIOXIA Exceria 240GB Sata 3.0 SSD
Monitör 1: SAMSUNG 27" LS27AG550EUXUF 1ms 165Hz
Monitör 2: Acer 18.5" S191HQLGB
Mouse: RAZER BASILISK V3
Klavye: RAZER ORNATA V3 TNKY
Kulaklık: RAZER KRAKEN V3
Mikrofon: Lastvoice BM800
Meslek
İşsiz Lisans Mezunu
Merhaba, iyi günler. İki sorum olacaktı.

1. sorum: Arkadaşım bilgisayar alacak ama bu iki model arasında kaldı.

2. sorum: Kendim için de bilgisayar alacağım ancak ben de iki model arasında kaldım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşınız orada Acer'i tercih ederse RAM'i çift kanal yapması gerecek. Kaldı ki Vatan tam belirtmemiş ama o kartın Max-Q olma ihtimali var Legion ise tam güç 2060 kullanıyor ve birbirleri ile çok çok yakınlar. Yani Legion daha mantıklı olacaktır çift kanal ile uğraşmak istemiyorsan birde Mux var.
Fakat Vatan zorunluluğu yoksa HP Omen Laptop 15en1011nt Amd Ryzen 7 5800h 16gb 1tb Ssd Rtx 3070 144 Hz Freedos 15,6" Fhd 434m3ea Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modeli öneririm. Hem daha ucuzlar hem daha güçlü.

Merhaba, iyi günler. İki sorum olacaktı.

1. sorum: Arkadaşım bilgisayar alacak ama bu iki model arasında kaldı.

2. sorum: Kendim için de bilgisayar alacağım ancak ben de iki model arasında kaldım:

Bütçeniz ne kadar ve mağaza zorunlu mu?

Şimdi arkadaşınız orada Acer'i tercih ederse RAM'i çift kanal yapması gerecek. Kaldı ki Vatan tam belirtmemiş ama o kartın Max-Q olma ihtimali var Legion ise tam güç 2060 kullanıyor ve birbirleri ile çok çok yakınlar. Yani Legion daha mantıklı olacaktır çift kanal ile uğraşmak istemiyorsan bir de MUX var.
Fakat Vatan zorunluluğu yoksa HP Omen Laptop 15en1011nt Amd Ryzen 7 5800h 16gb 1tb Ssd Rtx 3070 144 Hz Freedos 15,6" Fhd 434m3ea Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modeli öneririm. Hem daha ucuzlar hem daha güçlü.

Intel Legion 90W hocam. Sizdeki ile aynı yanlış değilsem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı