Lenovo Legion 5 vs IdeaPad Gaming 3 vs HP OMEN laptop

Bütçe
25000

syloog

Yoctopat
Katılım
19 Temmuz 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, laptop değişikliğine gideceğim, şu sıralar indirimlerden yararlanarak rtx 3060 veya 3070 li bir laptop almayı planlıyorum. Max-P ve Max-Q versiyonlarını göz önüne alarak (MUX switch olması opsiyonel olabilir), önerebileceğiniz modeller var mıdır? Kendi araştırmam sonucunda bulduğum modeller:




Lenovo Legion modellerinin ününü çok fazla duydum fakat ne yazık ki ortalıkta yok modeller. MSI modellerine ise çok fiyat biçiyorlar dolar üzerinden karşılaştırınca. Ya şu model çok iyi az daha katıp bunu al derseniz, o da olabilir. Ülkeye gelen modeller hakkında çok iyi incelemeler olmadığı için, veya sitelerinde açıklama eksikliği olduğu için sizlere danışıyorum. Bu max-q veya max-p olayı can sıkabiliyor :)
 
Anladım hocam, acer için de 2022 kasalara güzel demişler bir önceki yıla kıyasla. Peki ya 30k civarına çıkacak olursak, neler önerebilirsiniz? Aldım mı bir daha düşünmek istemiyorum, ama bir yandan da ne kadar zaman geçerse o kadar artıyor fiyatlar :D

Şu modelleri bulmuştum o civarlarda:



ama hpden emin değilim, hangi versiyon var içerisinde bilmiyorum.

delta ısınıyormuş sanırım biraz ama içerisinde r9 var, hak da vermiyor değilim. Bu arada işim için de kullanıyor olacağım, sadece oyun için kullanmıyorum laptopu.

Ayrıca bir de buna denk geldim, yeni açıldı sanırım stokları:

 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı