BIOS ayarlarını kurulum videosundaki gibi yaptım tabii BIOS ve üreticiler farklı olsa da benzer şeyleri aynı şekilde yapmaya çalıştım.
Kurulum yaptığım bilgisayar:
Lenovo P15v.
Sistem özellikleri:
İşlemci Intel(r) Xeon(r) W-10855m CPU @ 2.80GHz 2.81 GHz.
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,7 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Ekran kartı Intel UHD P630, NVIDIA Quadro P620.
Sabit disk Samsung mzvLW256HEHP-000l7
Neden yaptığını anlayamadım, yardımlarınızı rica ediyorum.
İmaj Video linkinden ulaştığımız Monterey imajı EFI bir çok kez denedim kurulumda içerisinde gelen 10. nesil laptop olan dosyayı Config.plist olarak değiştirdim en ileri seviyeye o getirdi
internetten bulup indirdiklerim boot bile etmiyordu . şimdi bu hata var önümde.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Öncelikle gönderdiğin dosya için teşekkür ederim. işe yaradı kurulum yapabildim fakat
eternet takınca reset atıyor wifi çalışmıyor hoparlör aynı şekilde ekran kartını görmüyor gibi bir sürü sorunum var kendi sistemi uygun nasıl driver bulup efı ye atabilirim onu öğremem gerek .
İlginiz için teşekkürler ederim ağ ses sorunlarını çözdüm. Bluetooth ekran kartı gibi problemlerim kaldı onları da bu video ile çözüme kavuşturup başarılı bir şekilde yazacağım.
İlettiğiniz video sayesinde kişiyi takip ederek bir sürü sorunumu çözdüm tek bir sorunum kaldı 5 gündür onunla uğraşıyorum HDM ve TYPE C 2 monitöre bağlamak istiyorum .
Fakat sadece TYPE C den görüntü aldım type c ye görüntü gelince laptop ekranı gidiyor Diğer HDMI portu hiç bir veri alıp göndermiyor.
Plartform id leri gezdim konnektörlere baktım SMBIOS ayarlarını denedim .
General Framebuffer Patching Guide using Hackintool Please do not quote this guide in its entirety. Post a link instead. 15 Jan 2019: Intel FB-Patcher has been renamed to Hackintool. 19 Jan 2019: Guide overhauled. Please be aware of possible HDMI hot-plug issues. After boot you may have to...
Bu işe yaramadı fakat araştırma sonucu bir Config bulup kendime uyarladım 2 HDMI takılı 2 ekrana görüntü aldım fakat laptop ekranına bir türlü görüntü gelmiyor.
Ekranlar kısmında 3 ekran birden görünüyor ama Laptop ekranı simsiyah