Lenovo P2 Alınır mı ?

Sniperdark

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Gitarist
Arkadaşlar konu adında da söylediğim gibi Lenovo P2 alınır mı ? Fiyatı biraz fazla gibi geldi bana o fiyata alabileceğim daha iyi bir telefon da olabilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deli gibi içerik tüketirim pilim bitmesin diyorsan en iyi seçeneğin bu. Ayrıca telefon o bataryaya rağmen çok şık duruyor. Ancak 1500 - 1400 TL altında ederi var bence. Biraz daha bekle hem fiyatı düşebilir hemde kronik sorun falan derken ne varsa ortaya çıkar ona göre almış olursun.

Xiaomi mi5 benim aklımdaydı zaten fiyatı gerçekten de ucuz 32 gb beyaz modelinin 1070 lira olması beni cezbetti fakat, türkiyede distribitör firma olmayışı kafamda soru işareti bıraktı. Ben hiç yurt dışından gelen bir cihaz kullanmadım yanlış değilsem andriod güncellemesini Rom ile yapılıyor diye biliyorum. Daha önce yapmadığım bir şey ne gibi bir zorluklarla karşılaşırım yada zorluklarla karşılaşılmayacak kadar kolay bir şeymi ? Bir de ithalatçı firma garantisi kafamda soru işaretleri bıraktı . Telefonu kullananlar var ise ne gibi bir deneyim elde ettiklerini yazarlar ise sevinirim. Tekrardan yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Xiaomi mi 5 alacagim arkadaslar. Umarim imei vs rom konusunda sikinti cikmaz

kılıfı ile birlikte 1105 tl tuttu arkadaşlar bakalım gelince nasıl olacak :) site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama bir latife ile hepsişurada dan aldım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı