Lenovo P2 kronik sorunları var mı ?

Enis Can Ceyhan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, Mi5 Prime fikrinden vazgeçip bu telefona yöneldim ve birkaç gün içinde almayı planlıyorum. Kullanımı ciddi anlamda etkileyen kronik sorunları var mı? Bir de özellikleri arasında en düşük kalan parçası hangisidir, bu parça sıkıntı yaratır mı ( örneğin kamerası çok kötü fotoğraf bile çekilmiyor vs.) ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Kamera kısmını örnek olarak vermiştim. Kamerayla ilgili bir takıntım yok zaten :)

Sorunlu değil. Çok güzel telefon, kullanıyorum. En düşük donanımı kamera ama bence takıntınız yoksa çok yeterli.

Hazır kullanan birini bulmuşken sorayım umarım cevaplarsınız. Telefonun hissiyatı nasıl? Tek elle kullanımda sıkıntı çıkarıyor mu ve cebinize koyduğunuzda ciddi bir ağırlık yapıyor mu diğer telefonlara göre? Isınma sorunu oluyor mu? Telefonu çok fazla oyun oynamak için almıyorum günlük işlerimi karşılasın yeter. 1,5 günden az dayanırsa iade etmeyi düşünüyorum :D

Kalabalık ortamda video çektiğinizde ses çok bozuk kaydediliyor, Lenovo da bunu kabul etti, Android 7'de düzelecek dediler. Düzeldi mı bilmiyorum, kullanıcı arkadaşlar daha iyi cevap verecektir. Ama genel itibariyle güzel cihaz, batarya önceliği olanlar için kaçırılmayacak telefon..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı