Yigitdmbyli1
Femtopat
Daha fazla
Oyun oynarken falan zaten şarjda oynayın hocam şarja takıldığı zaman laptop gücü kendi bataryası yerine AC Adaptörden alıyor ayrıca batarya sağlığı için lenovo Vantage yazılımda şarjı %80 de durdurma Gece saatlerinde pil şarjı (Vantage, sabahları bilgisayarınızı kullanmadan önce cihazınızı %80 şarj seviyesinden tam dolu hale kadar şarj etmek için günlük şarj düzenlerinizi inceleyecektir. Böylece pilin aşırı ısınması veya şişmesi riski azaltılabilir ve pil ömrü artar.) gibi batarya sağlığını korumaya yardımcı özellikleri var. Klavyede arka plan ışığı olarak Otomatik (Ortamın karanlığına göre), Düşük, Yüksek, Kapalı şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Pil konusunda da testi yaptım pil tasarrufu modunda yaklaşık 2-2.5 saat sadece youtubeden video izledim ekran parlaklığı %75 civarı yaptım, 2.5 saat sonra pil seviyesi %28 olarak kapattım ve tahmini 45 dakika daha dayanır kapanırdı yani full youtubede video ile 3.5 saat civarı performans veriyor haberiniz olsun hocam video yanında bir iş ile uğraşırsanız bu süre kısalacaktır.Olur hocam çok sevinirim. Bir de hani normalde herhangi bir cihazı şarja takılı kullanmak sorun yaratıyor ya sanırım onun için bir önlemi vardı Lenovo'nun ama neydi bilmiyorum. Öyle bir bilgin var mı hocam, yani oyun oynarken şarja takılıyken kafam rahat olabilir değil mi?
Ayrıca klavyede isteğe bağlı arkadan aydınlatma var değil mi?