Lenovo V14 G2 82KA0025TX laptopa RAM önerisi

path010101

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Forza Horizon 4 oynuyorum ancak 8 GB RAM'e sahip olduğum için oyundan atıyor sürekli. Ben de buna son vermek için ekstra RAM takmak istiyorum. 4 GB olarak 2 adet RAM takılı şu anda ve boş soket yok. 4 GB olanlardan birini çıkartıp 8 GB takmayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Laptop linki: Lenovo V14 G2 82KA0025TX Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Forza Horizon 4 oynuyorum ancak 8 GB RAM'e sahip olduğum için oyundan atıyor sürekli. Ben de buna son vermek için ekstra RAM takmak istiyorum. 4 GB olarak 2 adet RAM takılı şu anda ve boş soket yok. 4 GB olanlardan birini çıkartıp 8 GB takmayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Laptop linki: Lenovo V14 G2 82KA0025TX Notebook
İki tane 8 GB takın. Hem dual channel yapmış olursunuz.
Şundan iki tane alır kullanırsınız.

Teşekkür ederim,
2 sorum olacak;
1- Bu RAM'ler kaliteli midir işimi görür mü yani
2- Dual channel performansı arttırır mı
bilmediğimden soruyorum pek anlamıyorum donanım malzemelerinden

Teşekkür ederim,
2 sorum olacak;
1- Bu RAM'ler kaliteli midir işimi görür mü yani
2- Dual channel performansı arttırır mı?
Bilmediğimden soruyorum pek anlamıyorum donanım malzemelerinden

1- MHz olarak sizi tatmin edecektir (eski RAM'leriniz ile aynı) ama fazla detaylı bakmadım. Satıcı güvenilire benziyor.
2- Dual Channel hem enerji verimliliği bakımından, hem de oyun performansı bakımından çok şey kazandırır.

1- MHz olarak sizi tatmin edecektir (eski RAM'leriniz ile aynı) ama fazla detaylı bakmadım. Satıcı güvenilire benziyor.
2- Dual Channel hem enerji verimliliği bakımından, hem de oyun performansı bakımından çok şey kazandırır.
Değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı