OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Tamamdır eğer sizi uğraştıracaksa yarın atabilirsiniz. Geç oldu ve sizi de yordum. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız en ufak adım atamazdım. Özetleyeceksem; hiçbir fikrim olmadığı bir konu hakkında sabah 12'den beri araştırma yapıyorum ve siz olmasaydınız hiçbir şey yapamazdım. Tekrardan teşekkürler. @Kleyn

Tamamdır eğer sizi uğraştıracaksa yarın atabilirsiniz. Geç oldu ve sizi de yordum. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız en ufak adım atamazdım. Özetleyeceksem; hiçbir fikrim olmadığı bir konu hakkında sabah 12'den beri araştırma yapıyorum ve siz olmasaydınız hiçbir şey yapamazdım. Tekrardan teşekkürler. @Kleyn
Rica ederim. Devam edebiliriz ben yorulmadım. Bir de config'i açın Device Propties kısmına gelin bu ayaları yapın.
Screen Shot 2022-10-30 at 01.35.34.png
Screen Shot 2022-10-30 at 01.35.49.png

Yeniden başlattım bu arada buradaki video yüklenmiş, "real time clock error" yazıyor orada da, BIOS'daki saat ayarıyla mı ilgili acaba

1667083843867.png

@Kleyn

Yeniden başlattım bu arada buradaki video yüklenmiş, "real time clock error" yazıyor orada da, BIOS'daki saat ayarıyla mı ilgili acaba

Eki Görüntüle 1557576

@Kleyn
Neredeyse her şey tanınmış! Uyku falanda çalışıyorsa çok güzel. O hatayıda çözelim hemen.

Şu anki sistemi boot ettiğiniz Config dosyasınız paylaşır mısınız?
Cihazda RTC sıkıntısı var onu da configte ki birkaç ayarla düzeltebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı