OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Gerekli touchpad kextleri ve gerekli olan yamaları eklemiştim aslında. macOS altında desteği yok büyük ihtimalle o touchpad modelinin. Geriye tek kalan HDMI.
İngilizceniz varsa çok iyi bir rehber.
İngilizcem iyi sorun yok, hallederim bunu. Bu arada biz ekranla ilgili bir şey değiştirdik mi? Parlaklık kısınca renkler de hafif değişiklik oluyor sadece. Daha önce parlaklığı kısıyordu.

İngilizcem iyi sorun yok, hallederim bunu. Bu arada biz ekranla ilgili bir şey değiştirdik mi? Parlaklık kısınca renkler de hafif değişiklik oluyor sadece. Daha önce parlaklığı kısıyordu.
Sadece boot argümanları ekledim. Onlardan gelen bir etki olduğunu zannetmiyorum fakat.

Aklınıza takılan bir şey olursa sormayı unutmayın.

Sadece boot argümanları ekledim. Onlardan gelen bir etki olduğunu zannetmiyorum fakat.

Aklınıza takılan bir şey olursa sormayı unutmayın.
Tamamdır, teşekkür ederim. Bir sorun olursa buraya yine ekleme yapacağım. Saatler süren yardımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Günaydınlar, dün geceden beri sistemi kullanıyorum bir hatayla karşılaşmadığımı belirtmek isterim. Xcode yüklenmesi buga girdi sanırım sadece onun dışında yazılımsal bir problem yok. HDMI konusuna gelirsek attığınız bağlantı doğrultusunda sistemde HDMI 'ı aktif etmeyi başardım ancak 2 tane sorunumuz var.
1- Harici ekrandaki siyahlar ve renkler pembe gözüküyor.
2- Bilgisayar açılırken HDMI takınca apple logosuna kadar monitörümde gözükürken kilit açma kısmına gelince ekran direkt siyah oluyor ve tuşuyla kapatıp açmadan düzelmiyor ki güç tuşuyla kapatıp açtığımda bilgisayar inanılmaz ağırlaşıyor ve kendine gelmesi uzun sürüyor.
IMG_0438.JPEG

@Kleyn

Son düzenleme:
Tamamdır, teşekkür ederim. Bir sorun olursa buraya yine ekleme yapacağım. Saatler süren yardımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Günaydınlar, dün geceden beri sistemi kullanıyorum bir hatayla karşılaşmadığımı belirtmek isterim. Xcode yüklenmesi buga girdi sanırım sadece onun dışında yazılımsal bir problem yok. HDMI konusuna gelirsek attığınız bağlantı doğrultusunda sistemde HDMI 'ı aktif etmeyi başardım ancak 2 tane sorunumuz var.
1- Harici ekrandaki siyahlar ve renkler pembe gözüküyor.
2- Bilgisayar açılırken HDMI takınca apple logosuna kadar monitörümde gözükürken kilit açma kısmına gelince ekran direkt siyah oluyor ve tuşuyla kapatıp açmadan düzelmiyor ki güç tuşuyla kapatıp açtığımda bilgisayar inanılmaz ağırlaşıyor ve kendine gelmesi uzun sürüyor.
Eki Görüntüle 1557721

@Kleyn
Hackintool ile yeni bir ekran kartı yaması yapıp deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hackintool ile yeni bir ekran kartı yaması yapıp deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki HD 630 için gösterilmiş bende UHD 630 var, onun için Kaby Lake değilde Cofe lake ile seçmem lazım anlaşılan ama o menüde alttaki "Model(s)" kısmı gözükmüyor ve 3 tane UHD 630 var. Hepsi de "mobile: yes" bu arada.

Buradaki HD 630 için gösterilmiş bende UHD 630 var, onun için kaby Lake değil de cofe Lake ile seçmem lazım anlaşılan ama o menüde alttaki "model(s)" kısmı gözükmüyor ve 3 tane UHD 630 var. Hepsi de "Mobile: Yes" bu arada.

Sizin işlemciniz kaby Lake-r kod adlı işlemci. HD 630 diye bir kart yok Intel tarafında. Kaby Lake seçip devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı