W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #51 alfonyonzo55 dedi: Ben video çekmiştim. Keşke olsaydı bilgisayar da YouTube'a atıp gösterirdim. Ama çoğu kişi de bu sorun var zaten. Genişletmek için tıkla... Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ?
alfonyonzo55 dedi: Ben video çekmiştim. Keşke olsaydı bilgisayar da YouTube'a atıp gösterirdim. Ama çoğu kişi de bu sorun var zaten. Genişletmek için tıkla... Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ?
alfonyonzo55 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #52 Silinen üye dedi: Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok sessiz. Yükte biraz sesli gibi oluyor, ama böyle narin bir ses geliyor. Kulakları kesinlikle rahatsız etmiyor.
Silinen üye dedi: Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok sessiz. Yükte biraz sesli gibi oluyor, ama böyle narin bir ses geliyor. Kulakları kesinlikle rahatsız etmiyor.
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #53 alfonyonzo55 dedi: Kesinlikle çok sessiz. Yükte biraz sesli gibi oluyor, ama böyle narin bir ses geliyor. Kulakları kesinlikle rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende sessiz çalışmıyor o kadar da o zaman bir recovery yapayım en iyisi.
alfonyonzo55 dedi: Kesinlikle çok sessiz. Yükte biraz sesli gibi oluyor, ama böyle narin bir ses geliyor. Kulakları kesinlikle rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende sessiz çalışmıyor o kadar da o zaman bir recovery yapayım en iyisi.
alfonyonzo55 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #54 Silinen üye dedi: Bende sessiz çalışmıyor o kadar da o zaman bir recovery yapayım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ses anlayışı kişiden kişiye değişir. Belki size çok yüksek geliyordur.
Silinen üye dedi: Bende sessiz çalışmıyor o kadar da o zaman bir recovery yapayım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Ses anlayışı kişiden kişiye değişir. Belki size çok yüksek geliyordur.
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #55 alfonyonzo55 dedi: Ses anlayışı kişiden kişiye değişir. Belki size çok yüksek geliyordur. Genişletmek için tıkla... Siz çok sessiz diyorsunuz. Benimkinde ise bir fan sesi gelmekte. Bu devasa değil fakat çok az da değil. Normal.bir dizüstü kadar.
alfonyonzo55 dedi: Ses anlayışı kişiden kişiye değişir. Belki size çok yüksek geliyordur. Genişletmek için tıkla... Siz çok sessiz diyorsunuz. Benimkinde ise bir fan sesi gelmekte. Bu devasa değil fakat çok az da değil. Normal.bir dizüstü kadar.
alfonyonzo55 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #56 Silinen üye dedi: Siz çok sessiz diyorsunuz. Benimkinde ise bir fan sesi gelmekte. Bu devasa değil fakat çok az da değil. Normal.bir dizüstü kadar. Genişletmek için tıkla... Yük altında değilken çok sessiz. Ama yük altındayken sesli olabiliyor dedim. Ama ses beni rahatsız etmiyor açıkçası.
Silinen üye dedi: Siz çok sessiz diyorsunuz. Benimkinde ise bir fan sesi gelmekte. Bu devasa değil fakat çok az da değil. Normal.bir dizüstü kadar. Genişletmek için tıkla... Yük altında değilken çok sessiz. Ama yük altındayken sesli olabiliyor dedim. Ama ses beni rahatsız etmiyor açıkçası.
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #57 alfonyonzo55 dedi: Yük altında değilken çok sessiz. Ama yük altındayken sesli olabiliyor dedim. Ama ses beni rahatsız etmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi yeniden kuruyorum Windows'u. Herhalde yüklemiş olduğum bir program arka planda çalıştı o da fanda ses yapmaya başladı. İnşallah düzelir.
alfonyonzo55 dedi: Yük altında değilken çok sessiz. Ama yük altındayken sesli olabiliyor dedim. Ama ses beni rahatsız etmiyor açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi yeniden kuruyorum Windows'u. Herhalde yüklemiş olduğum bir program arka planda çalıştı o da fanda ses yapmaya başladı. İnşallah düzelir.
A Avast Megapat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek EEE 14 Haziran 2015 #58 Nasil bilgisayar bende almayi dusunuyorum. Abra a7 3.2 ile arasinda kaldim
baharnedim Hectopat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #59 Avast dedi: Nasil bilgisayar bende almayi dusunuyorum. Abra a7 3.2 ile arasinda kaldim Genişletmek için tıkla... Abra a7 3.2 mi sizce a7 v6.1 mi?
Avast dedi: Nasil bilgisayar bende almayi dusunuyorum. Abra a7 3.2 ile arasinda kaldim Genişletmek için tıkla... Abra a7 3.2 mi sizce a7 v6.1 mi?
A Avast Megapat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek EEE 15 Haziran 2015 #60 Ben v3.2 dusunuyorum . msi ge70 ile ayni kasayi kullaniyor 6.1 i incelemedim clevo diye.