Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ?Ben video çekmiştim. Keşke olsaydı bilgisayar da YouTube'a atıp gösterirdim. Ama çoğu kişi de bu sorun var zaten.
Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ?Ben video çekmiştim. Keşke olsaydı bilgisayar da YouTube'a atıp gösterirdim. Ama çoğu kişi de bu sorun var zaten.
Kesinlikle çok sessiz. Yükte biraz sesli gibi oluyor, ama böyle narin bir ses geliyor. Kulakları kesinlikle rahatsız etmiyor.Peki sizde fan sesi nasıldı ? Süper sessiz mi yoksa az da olsa bir dizüstünden çıkan fan sesi geliyor muydu ?
Bende sessiz çalışmıyor o kadar da o zaman bir recovery yapayım en iyisi.Kesinlikle çok sessiz. Yükte biraz sesli gibi oluyor, ama böyle narin bir ses geliyor. Kulakları kesinlikle rahatsız etmiyor.
Ses anlayışı kişiden kişiye değişir. Belki size çok yüksek geliyordur.Bende sessiz çalışmıyor o kadar da o zaman bir recovery yapayım en iyisi.
Siz çok sessiz diyorsunuz. Benimkinde ise bir fan sesi gelmekte. Bu devasa değil fakat çok az da değil. Normal.bir dizüstü kadar.Ses anlayışı kişiden kişiye değişir. Belki size çok yüksek geliyordur.
Yük altında değilken çok sessiz. Ama yük altındayken sesli olabiliyor dedim. Ama ses beni rahatsız etmiyor açıkçası.Siz çok sessiz diyorsunuz. Benimkinde ise bir fan sesi gelmekte. Bu devasa değil fakat çok az da değil. Normal.bir dizüstü kadar.
Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi yeniden kuruyorum Windows'u. Herhalde yüklemiş olduğum bir program arka planda çalıştı o da fanda ses yapmaya başladı. İnşallah düzelir.Yük altında değilken çok sessiz. Ama yük altındayken sesli olabiliyor dedim. Ama ses beni rahatsız etmiyor açıkçası.
Abra a7 3.2 mi sizce a7 v6.1 mi?Nasil bilgisayar bende almayi dusunuyorum. Abra a7 3.2 ile arasinda kaldim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.