LENOVO Y50-70 Nasıldır?

Önceki versiyonlar da bazı kullanıcılar takılmaların internet kaynaklı yani ağ kartının arada bir kopma yaptığından bahsetmişti. Dediğim gibi klavyenin üstünde belirgin bir sıcaklık var.

Önceki versiyonlar da bazı kullanıcılar takılmaların internet kaynaklı yani ağ kartının arada bir kopma yaptığından bahsetmişti. Dediğim gibi klavyenin üstünde belirgin bir sıcaklık var.
Kasası çok ince klavyedeki ısı ondan kaynaklı. Soğutma sistemi gayet başarılı ama y5070 modelinin. Cift fan barındırıyor kasasında. Aleminyum kasa olmasının avantajı çok kolay soğutulabilir. Harici fan alındığında rahatlıkla soğutur. Benim için önemli olan HDD 5400 RPM olması. Böyle bir bilgisayar için gerçekten üzücü durum. 7200 RPM beklerdim bu modelinde. Takılmalar HDD 5400 RPM olmasından kaynaklıdır büyük ihtimal.

Evet 500 GB üstü bir SSD takıcam. Forumlarda HDD kaynaklı takılmalar olduğunu gördüm çok kişide. Hepsi SSD öneriyordu. O yüzden değiştiricem. Bu arada Baküde yaşadığım için monster gibi markaları tercih edemiyorum yoksa değerlendirirdim onları da. Amma Lenovo Y50 de çok şık cihaz ve 2015 versiyonu gerçekten performanslı.
1 tb SSD 1.500 lira civarlarında. Benim bütçemi fazlasıyla aşar. İmkanınız varsa alın tabiki. Epey faydısını görürsünüz. Biz oyuna girene kadar siz 2-3 bölüm geçersiniz. :D

Kasası çok ince klavyedeki ısı ondan kaynaklı. Soğutma sistemi gayet başarılı ama y5070 modelinin. Cift fan barındırıyor kasasında. Aleminyum kasa olmasının avantajı çok kolay soğutulabilir. Harici fan alındığında rahatlıkla soğutur. Benim için önemli olan HDD 5400 RPM olması. Böyle bir bilgisayar için gerçekten üzücü durum. 7200 RPM beklerdim bu modelinde. Takılmalar HDD 5400 RPM olmasından kaynaklıdır büyük ihtimal.

1 TB SSD 1.500 lira civarlarında. Benim bütçemi fazlasıyla aşar. İmkanınız varsa alın tabiki. Epey faydısını görürsünüz. Biz oyuna girene kadar siz 2-3 bölüm geçersiniz. :D
:) 500 GB SSD düşünüyorum. Ben de buradan almayacağım. Dubaiden getirecekler. Burada da çok pahalı bu ürünler.

Arkadaşlar, merhaba. Başlıkta belirttiğiniz model laptop'u kullanıyorum. GTX 860M olan modelini. Isınma konusun da harika bir soğutma sistemi var. Ama klavye de ısınma sorunu var ciddi anlamda. Ama değerler de hiç bir sıkıntı yok. CS GO da anlık takılmalar var. Çok sinir bozucu bir durum. 3 buçuk milyar verdikten sonra bu durum. Bende servise verdim, para iadesi için. Sonucunu bekliyorum.

Arkadaşlar, merhaba. Başlıkta belirttiğiniz model laptop'u kullanıyorum. GTX 860M olan modelini. Isınma konusun da harika bir soğutma sistemi var. Ama klavye de ısınma sorunu var ciddi anlamda. Ama değerler de hiç bir sıkıntı yok. CS GO da anlık takılmalar var. Çok sinir bozucu bir durum. 3 buçuk milyar verdikten sonra bu durum. Bende servise verdim, para iadesi için. Sonucunu bekliyorum.
Usta seninde daha öncede konuşmuştuk. Takılmalar olduğunu söylemiştin. Anladığım kadarıyla pek memnun değilsin bilgisayarından.

Kesinlikle öyle düşünülmesin. O durum konusunda memnunum açıkcası. Ama insan üzülüyor yani. Takılmalar konusun da. Fan'dan click diye bir ses sorunum vardı birde, o sorun bios ile geçti. Klavyede ki ısınma ve takılmalar olmasa çok memnundum. Ama dediğim gibi işte. Sorunun neyden kaynaklandığını da çözemiyorsun.

Kesinlikle öyle düşünülmesin. O durum konusunda memnunum açıkcası. Ama insan üzülüyor yani. Takılmalar konusun da. Fan'dan click diye bir ses sorunum vardı birde, o sorun bios ile geçti. Klavyede ki ısınma ve takılmalar olmasa çok memnundum. Ama dediğim gibi işte. Sorunun neyden kaynaklandığını da çözemiyorsun.
SSD Takmalısın veya 7200 RPM' ye yükseltmelisin HDD'yi. Sorun belli bilgisayarda. Kullanıcıların hepsi aynı durumdan şikayetçi. Soğutucu fan ile klavyedeki ısınmayı çözersin. Takılmalar içinde dediğim gibi HDD değiştirmen gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı