LENOVO Y50-70 Nasıldır?

Monster'ın dandik kasası, ekranı ve servisi ile uğraşmak da var.

Oyunlar 10 saniye erken açılacak diye SSD'ye takmayın bence. Boot süreleri W8 ile gayet iyileştirildi, 10 ile çok daha kısalacak. Ben 60 MB/s okuyan eski harddiskimde W10 kullanıyorum. 12 saniyede açılıyor. Sıfır Windows da değil. Oldukça fazla program kurulu.

Dediğin gibiyse düşünmek lazım.
Şikayet var sitesinden bakarsan Monster adına pek şikayet görmessin. Olanlarda geç teslimat 3-4 yıl öncesinden. Artık max 3 gün içinde yolluyorlar. Eskiden Stok yok olarak gözükmüyormuş sanırım. Lenovo'ya bakarsan çok daha fazla şikayet olduğunu görürsün. Donanımsal şikayetler çoğunlukta.

Aslında aklıma abra a7 v6.1 tekrar giriyor :D MSTA slotu 3 tane var sanırım. 960M DDR5 2GB Ekran kartı var. 17.3'' ekranı var. Epeyde ince kasası var. Ama clevo kasa işte plastik ne kadar kalitelidir bilemiyorum.

Lenovo bu bilgisayar modelinde csgo oynarken arada 5-10 saniyelik takılmalar olduğuna dair kullanıcı yorumları vardı ve bilgisayarın klavyesinin üstü gerçekten ısınıyor bunları göz önünde bulundurup al kardeşim.

Depolama alanı olarak yetersiz kalmaz mı ?En az 500 GB ve üstü SSD gerekir o durumda.
Evet 500 GB üstü bir SSD takıcam. Forumlarda HDD kaynaklı takılmalar olduğunu gördüm çok kişide. Hepsi SSD öneriyordu. O yüzden değiştiricem. Bu arada Baküde yaşadığım için monster gibi markaları tercih edemiyorum yoksa değerlendirirdim onları da. Amma Lenovo Y50 de çok şık cihaz ve 2015 versiyonu gerçekten performanslı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı