Başarılı Kurulum Lenovo Z500 - Windows 8.1 ve Mac OS X 10.10

Selamlar,

An itibariyle Lenovo Z500 bilgisayarıma başarılı bir şekilde Yosemite kurdum. Ekran parlaklığı, mikrofon, ses, ethernet kartı vesaire tamamı çalışır durumda. Bu bilgisayardan kullanıp sorun yaşayan kullanıcılar varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese başarılar kurulumda.

Selamlar öncelikle tebrikler bende bir z500 kullanıcısıyım. Ancak kurulumda bir yerlerde takılıyorum. Missing bluetooh hatası almaktaydım şimdi de System uptime in nanoseconds hatası almaktayım. Adımlarınızı yazarssanız ya da dikkat edilmesi gereken durumları çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de z500 kullanıcısıyım. i7 3632qm makinemde 120db ssd var. Kurulumda hep missing controller hatasında kalıyorum ve çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de z500 kullanıcısıyım. i7 3632qm makinemde 120db ssd var. Kurulumda hep missing controller hatasında kalıyorum ve çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
NVDA Kext'lerini sildiniz mi ? Ayrıca kurulumda hata almamak için bir de Inject Intel'i devre dışı bırakıp EDID'i devreye almanız gerek.

Takılan yerin fotoğrafını ekler misiniz konuya ?

Selamlar. Pil göstergesi ekran parlaklığı ve ses sorunlarını nasıl çözdünüz ?
Ben de yükledim çözmeye çalıştım bozuldu sistem tekrar yüklemek zorunda kaldım.
Unibeast ile yükledim ben sistemi..

Niresh ile yaptım kurulumu ses ve ekran parlaklığında sıkıntı çıkmadı. Ama senın dediğin gibi o kadar çok deneme yaptım ki şuan çok karışık herşey

Bende Niresh ile kurulum yaptım fakat kurulumdan sonra yeniden başlattığımda siyah ekranda kalıyor ses var görüntü yok. Sizde böyle bir sorun olmuş muydu? Olduysa nasıl çözdünüz ?

Bende Niresh ile kurulum yaptım fakat kurulumdan sonra yeniden başlattığımda siyah ekranda kalıyor ses var görüntü yok. Sizde böyle bir sorun olmuş muydu? Olduysa nasıl çözdünüz ?

EHCIacquire=Yes bu komutu deneyerek açmayı deneyin birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…