Çözüldü Lenovo Z510 Kernel Request Now Disabled Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Suleyman1903

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo Z510 laptopumda x64 win 8.1 var. Bunun üzerine 10.9.3 kurmaya çalışıyorum fakat resimdeki hatayı almaktayım. Clover boot kullanıyorum. Fakat bir türlü resimdeki hatayı geçemedim. Hata ilk os x kurulumundan sonra geliyor. Şu an Hdd ye os x 10.9.3 kurulu. Fakat kuruluma devam edeceğim zaman hata alıyorum. Yardım lütfen. Bende os x kullanımını tatmak istiyorum. :(

• İşlemci i5 - 4200M
  • Intel HD 4600
  • Nvidia GT740M

IMG_0205 (Custom).JPG

IMG_0213 (Custom).JPG

IMG_0242 (Custom).JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım resimdekin bahsediyorsunuz. Fakat verdiğiniz linkte yazılanları anlayamadım... Chameleon olarak açtığımda ise neyle açarsam açayım? Tekrardan clovera geliyor. :(

Burada herhangi bir komut girecekmiyim, anlamadım. :(

Chameleon modda ne seçersem seçeyim, sonrasında tekrardan Clover moda geri geliyor... İnanın işin bu kısmını hiç anlamadım... Bir yardımcı olsanız da, şunu hemen bitirsek?

IMG_0244 (Custom).JPG

Tamam o şekilde yapıyorum. Hatta tesimlerinide attım. Önüme bi kaçtane seçenek çıkarıyor. Ama burda hangisini seçersem seçeyim tekrardan clover boot geliyor. Cameleonun nasıl çalıştığını çözemedim.

Hmmm komutların nereye yazılacağını net olarak anlatan bir konu varsa linkini yazabilirmisiniz? Kusura bakmayın, bu konularda yeniyim. Biraz yoruyorum sizi de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı