Lenovo Z510 Sisteme Yosemite Kurmak

klnc

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba, Lenovo Z510 bilgisayarım var. Sistem özellikleri şöyle:
  • Intel Core i5-4200M işlemci
  • Intel HD Graphics 4600
  • 6 GB DDR3 bellek
  • Intel Wireless-N 7260
  • Klavye PS/2
Bilgisayarıma Yosemite kurmaya karar verdim. Yazın Niresh ile AMD işlemci ve AMD ekran kartlı sisteme başarılı bir şekilde Mavericks kurdum. Aklıma takılan bazı sorular var:
  1. Bilgisayarımda Windows 8.1 SL yüklü. Dual boot yapmak istiyorum ve AMD tabanlı sisteme yüklediğimde yeniden başlatma ve açılış kapanış süreleri çok uzundu. 3-4 dk kadar bekliyordum. Diğer işletim sistemine geçerken bu kadar uzun bekler miyim?
  2. Intel Wireless-N 7260 kablosuz ağ bağdaştırıcım MAC ile sorun çıkarır mı?
  3. Mobil olduğu için kalan pil yüzdesini görmem gerek. Kalan pili görmek için hangi kextleri yüklemeliyim?
  4. Klavyeyi ve kullandığım Logitech m185 kablosuz fareyi kullanmakta sorun yaşar mıyım?
Mac hakkında pek bir bilgim yok. Forumdaki konuları detaylıca okuyup notlar almaya çalışıyorum. Bunlar aklıma takılan sorular. Yardımlarınızı bekliyorum @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. UEFI kurulum yaparsanz o kadar beklemezsiniz. Ki bu sabit diskin hızına da bağlı.
  2. Çıkarır. Intel adaptörler Mac ile uyumsuz. Uyumlu adaptör listesi için: Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat
  3. VoodooBattery Kext kurarsınız. Olmazsa cihaza uyumlu bir Kext bulunur diye düşünüyorum.
  4. Hayır.

Merhaba, Lenovo Z510 bilgisayarım var. Sistem özellikleri şöyle:
  • Intel Core i5-4200M işlemci
  • Intel HD Graphics 4600
  • 6 GB DDR3 bellek
  • Intel Wireless-N 7260
  • Klavye PS/2
Bilgisayarıma Yosemite kurmaya karar verdim. Yazın Niresh ile AMD işlemci ve AMD ekran kartlı sisteme başarılı bir şekilde Mavericks kurdum. Aklıma takılan bazı sorular var:
  1. Bilgisayarımda Windows 8.1 SL yüklü. Dual boot yapmak istiyorum ve AMD tabanlı sisteme yüklediğimde yeniden başlatma ve açılış kapanış süreleri çok uzundu. 3-4 dk kadar bekliyordum. Diğer işletim sistemine geçerken bu kadar uzun bekler miyim?
  2. Intel Wireless-N 7260 kablosuz ağ bağdaştırıcım MAC ile sorun çıkarır mı?
  3. Mobil olduğu için kalan pil yüzdesini görmem gerek. Kalan pili görmek için hangi kextleri yüklemeliyim?
  4. Klavyeyi ve kullandığım Logitech m185 kablosuz fareyi kullanmakta sorun yaşar mıyım?
Mac hakkında pek bir bilgim yok. Forumdaki konuları detaylıca okuyup notlar almaya çalışıyorum. Bunlar aklıma takılan sorular. Yardımlarınızı bekliyorum @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör

@klnc Kurulumla alakalı yardımcı olabileceğim bir husus olursa elimden geleni yapabilirim. :)

Yardıma ihtiyacım olmaz olur mu? Siz de Z510 kullanıyordunuz değil mi yanlış hatırlamıyorsam? :) Dosyaları bir indireyim de hele. Yosemite kurabildiniz mi bilgisayarınıza?:)

Ben y510p kullanıyorum ama çok fark yok bildiğim kadarıyla :)
Benim tek sorunum Wi-Fi o da İntel olmasından kaynaklı geri kalan herşey süper oldu ;)

@klnc yok ssd ye direk kurdum nasılsa parallel programı var ;) benim konuya bakabilirsin başarılı kurulumların altında y510p diye

Çok iyi olmuş ya, ekran çok iyi duruyor. :D Wifi dan dolayı kurmaktan baya vazgeçmiştim, ekran görüntüsünü görünce heyecanlandım yine :D Elinize sağlık gerçekten güzel olmuş. Kurarken yardımınızı bekliyorum. :D
Ayrıca, office free oldu diye bir yorumunuz var. O konuda bilgi verebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı