Başarılı Kurulum Lenovo Z510 - Windows 8 ve Mac OS X 10.9.2

@Smoothumut sen yosemiteyi denedin mi? Bi kaç gündür uğraşıyorum ama ekran kartını tanıtamadım daha. Bir ara internete girmem gerekti yosemite den etherneti deneme fırsatım oldu. Ethernet çalışıyor. Muhtemelen ses de çalışacak. Ekran kartını çalıştırabilirsem başarılı kuruluma konuyu açacağım. Sende yosemite ile ilgili bi gelişme var mı ? Olursa bilgilendirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, batarya yüzdesi olayını nasıl çözdünüz ? Kext mevcut mu ?

@suleyman kusuruma bakma işlerden dolayı girip cevap yazamadım. Ben şu an bayağı yoğunum o nedenle Yosemite'yi bırak daha touchpad için format atıp 10. 9'u bile kuramadım. Ne zaman atarım bilmiyorum ama eğer Yosemite'yi deneyip ekran kartı olayını çözersem seni haberdar etmeye çalışırım. @lahana emailini verirsen battery ile ilgili olan kextleri gönderirim. Eğer burada bir yerlere eklenebiliyorsa daha iyi olur. Ama nasıl, nereye ekleyebilirim hiçbir fikrim yok

Herhangi bir dosya yükleme sitesi olur aslında. Yandex gibi.

Çalışmadı. Clover extranın içine mi atıyorsunuz ? Kext untiliy ile mi kuruyorsunuz ?

@Smoothumut başka bir konuda arkadaşların yardımıyla Yosemite'da ekran kartını tanıtabildim. Ethernet kartı çalışıyor. Usb 3.0 çalışıyor, ses çalışıyor, batarya yüzdesi çalışıyor, touchpad çalışıyor Müsait olduğum zaman temiz bir kurulum gerçekleştireceğim sonra da başarılı kurulumlara konu açıp anlatacağım. Konuyu açtığım zaman sana buradan bilgilendirme yaparım. Takıldığın yer olursa da yardımcı olurum

Merhaba, Lenovo z510 almayı düşünüyorum ve aldıktan sonra Win7, 8.1 ve yosemite veya mavericks yüklemek istiyorum. Mavericks veya Yosemite'ye %100 uyumlu bir sistem midir? Ekran kartı, ses, Wi-fi ?

Şaka mı yapıyorsun %100 çalışan bir sisteme Apple izin verir mi ? Ayrıca sistemin de kararlı çalışmasını bekliyorsan sadece hayal olur. Çünkü sonradan yükleyeceğin kextler sistem kararlılığını bozar.

Sistem hakkında bir bilgin var mı? Nelerin çalışıp çalışmadığını biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…