Pahalı değil 300tl bir şey.Hani mahkemeye vermek isterse başınızı ağrıtır ama çok pahalı bir ürün değilse ne bir satış sözleşmesi var ne noter kaydı bir şey çıkmayacaktır kısacası. Letgo'da yazılı olmayan ama herkesin uyguladığı bir kural var elektronik üründe iade olmaz diye satış yapan arkadaşlar bilir bu kuralı.
Yüzyüze sorunsuz bir ürünü sattıktan sonra bozuk deyip iade etmek isterse WhatsApp konuşmaları var telefon konuşmaları var vb. diyerek benden aldığını doğrulayabilir. Ama bu yasal olarak bir hak verir mi alıcıya?
Pahalı değil 300TL bir şey.
Ben de kulaklık sattım hocam. Tertemiz az kullanılmış üstelik garantisi de var(garanti belgesi içinde ve A101den aldığım için satış fişini bile koydum içine) .Aynı olay başıma geldi sağlam kulaklık verdim 2 gün sağ taraftan ses gelmiyor dedi iade edeyim geri yol paranı falan da vereyim dedi engelledim ben, peşine de düşmedi daha sonra. Engelleyin hocam engelleyin.
Hayır.Sattığınız kişi 18 yaşından küçük müydü?
Ben de kulaklık sattım hocam. Tertemiz az kullanılmış üstelik garantisi de var(garanti belgesi içinde ve A101'den aldığım için satış fişini bile koydum içine).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.