Letgo'da 2500TL sıfır Redmi Note 8 alınır mı?

Letgo'da geziniyordum. Kutu var fatura adına ait falan yazıyordu, pek anlamadım çünkü Teknosa'da 3000TL'ye satılıyor. Letgo'da 2500TL'ye anlamadım doğrusu adama falan sordum önceden aldığımız için ucuz dedi alinir mi sizce?
Pro değilse alınmaz. Daha ucuza güvenilir internet sitelerinde sıfır Redmi Note 9 satılıyor 😀

Temmuz'un basinda MediaMarkt'tan indirimli 2600tl ye aldim. Aga paraya kiy ya Vatan dan ya da MediaMarktan al. Herhangi bir sorun yasarsan garanti iade birsey ler yapabilir kafan rahat olur boylece. En son oralar da 3000 tl civari idi zam yapilmismidir bilemiyorum.

Hey gidi gunelr daha 6 ay once 1500tl idi cihaz. Ben oturmus uzerine para koyup pro mu alsam normal mi alsan 64 gb mi yoksa 128 gb mi diye kara kara dusunuyordum. 2600 aldigim fiyattan 6 ay once alsaydim hem pro alip hem de 128gb alip 200-300tl cebime koyardim. Bizi bu hale getirenlerin ABV.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı