Letgo'da küfür etmenin cezası nedir?

Hiçbir şey olmaz hatalısın onu söyleyim 15 yaşındasın fakat suçlusunda fakat yukarıdaki arkadaşların dediklerine bakma tecrübeyle sabit ben ve arkadaşlarım bu konudan 3 farklı davaya girdim birşey olmuyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Letgo'da yazıcımı satıyordum bir kişi mesaj attı en son kaç TL olur diye. Ben 300 dedim, adam 200 dedi ben de sinirlenip adamın sülalesine çok ağır küfür ettim. Sonra seni siber suçlara şikayet edeceğim falan dedi. Başta önemsemedim ama damın Facebook hesabına baktım adam cumhuriyet başsavcılığında uzlaştırmacı olarak çalışıyormuş. Benim Facebook hesabım yoktu, hemen bir hesap açıp adamdan özür diledim ama cevap gelmedi. Yaşım 15, normalde arkadaş ortamı haricinde küfürlü yazılar yazmam, sadece bu sefer böyle oldu. Ne kadar ceza yerim?
Çok benzeri bana da oldu. Ben 13 yaşındayım eski tabletimi letgo da satıcaktım bir fake hesap gelip dalga geçmeye başladı "Niye eski tableti satıyon sen burda keriz mi var" "5 TL ye alırım, zaten bu 3 TL" falan demeye başladı ama fake hesap olduğu çok belli daha bir çok şey daha söyledi ben bunun fake olduğunu anlayınca sövmeye başladım. Birşey oldu mu? Hayır. Ama adam sana sadece 200 TL olur mu demiş ve küfür etmişsin. Herhalde internette çok küfür ediyorsun. Dava edebilir.
 
İnşallah adam seninle uğraşırda güzel bir ceza yersin. Sizin gibilerin adam olması gerek biraz.
1000 TL'lik ekran kartına 500 TL isteyen ölücülerle dolu bir platformda insan bir yerden sonra çileden çıkıyor. Adamlığı bununlamı ölçüyorsunuz? Eğer Letgo uygulamasına birgün işiniz düşerde, 3000 TL'ye koyduğunuz ürünü 2000 TL'ye isteyip sizi zıvanadan çıkaran tipler denk gelirse anlarsınız bu adamın halini. Ha bu uygulamanın böyle ölücülerle dolu olması bu adama küfür etme hakkı vermez, bu çocuk suçlu şu anda ama küfür etmesinin sebebide belli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı