Letgo'daki ölücüler

Bazılarını ikna edip alıp kartı temizledikten sonra 2 katına satıyorlar. GT 210'u 150 tl ye satanı bile gördüm. Mahallenizdeki bilgisayar tamiri yapan kişilerden kazık yememeye özen gösterin.

2 ay önce logitech g305 wireless mouse ilanı açtım. Kafamdaki fiyatta anlaştık arkadaşın biriyle. Mouse pille çalışan bir mouse ve adam bana ben şimdi buna pil alacam onun fiyatını düşelim demişti 😂. Başıma gelen en orjinal ölücülüktü.

Ben hiç letgo kullanmadım. Alıcı ve satıcı seçerken hangi detaylara dikkat ediyorsunuz tecrübelerinize göre ? Yarın öbür gün kullanmak istersem aklımda olsun 😉

Ben letgoyu sırf bu yüzden sildim :D Sahibinden kitlesi bu ölücülerden kat be kat daha iyi.

Şu ölücüler en yakın zamanda ölür umarım, çoğu sahtekâr, adi herifler. (adi: hiçbir özelliği, özgünlüğü olmayan, olağan, sıradan, bayağı, aşağılık, değersiz, niteliksiz, kötü) Ne hikayelerim var, yaz, yaz bitmez.

Herife kanepe satacağız, tipine bakıyorum ve içimden diyorum ki, "Umarım başka biri çıkar da şu herife yazdığım fiyatın daha aşağısına, ona satarım, tipini sevdiğim. Şu güzelim kanepe şu herife gitmesin parası olsa da." Herif kalkıp bana, "Şuradan buraya nakliye sıkıntı, nakliye parasını düşelim." yazmıştı, dalgamı geçip, aşağılayıp engellemiştim, hak etmişti, yazmadıklarımı da sayarsam. Neyse, sonunda ihtiyacı olan, temiz yüzlü, çağdaş birini bulup, daha ucuza vermiştim, nakliyeciyi de biz ayarlamıştık. Onunla da kalmayıp halı, vesaire de vermiştik yanında.

Telefon satmaya kalkıyorum, herifle anlaşıyoruz. Herifin ne ot olduğu belli değil, tipini vesaire geçtim, kurtlanmış halı kokuyordu. İkinci elde sıkıntı yaşamamak için bir anlaşma yapılıyor, "Şu IMEI numaralı telefonu, şu kişiden, şu kadara, şu tarihte satın aldım." gibisinden. Herif onu bile yapmaya yanaşmıyor. Ama anlaşma kısmında onaylamıştı, halledilir vesaire demişti. Köpek kovar gibi sildiri çektik herife.

Şunun gibilere herif diye hitap edince uyarı alıyorum moderatörlerden, haksız mıyım siz söyleyin. Sahtekâra sahtekâr, adiye adi demek sıkıntı yaratmamalı. Daha ağırlarını hak ediyorlar, limitte hareket ediyorum. Daha da yazmadıklarım var. 500'e anlaşıyoruz, herif yanında 300 olduğunu söylüyor. Böylesine de iki kere rastladım, "Tamam, artık 500 değil, 600 istiyorum. Veriyorsan ver, vermiyorsan gidebilirsin." demiştim birine. Sözde kendini acındıracak, "Ulan bu kadar geldik, verelim de elimizden çıksın, bir daha uğraşmayalım." diyenlerden böyle kâr ediyorlar. Ben de inat ettim 600TL dedim, sonra bıraktık gittik.

500'e anlaşıyoruz, herif yanında 300 olduğunu söylüyor.Sözde kendini acındıracak, "Ulan bu kadar geldik, verelim de elimizden çıksın, bir daha uğraşmayalım." diyenlerden böyle kâr ediyorlar. Ben de inat ettim 600TL dedim, sonra bıraktık gittik.

Bunu not aldım, 500'den 300'e değil ama 400'e düşerdim ben bu numarayı yiyip 😇

Saçma sapan sorulara beni kızdırıyor.

1573886191389.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı