LG 24GN650-B monitörü yorumum

Sızma var mı anlayamadım ona nasıl bakıyoruz bilmiyorum ama ölü pikseli geldiği gün görünce direkt iade talebini oluşturdum. V ile başlayan mağaza mı?
İtopyadan alan var mı? Sıkıntı çıkarsa yardım etme durumları nasıl?
Bugün elime ulaştı 1 adet ölü piksel var
İade edeyim mi?

Diğer sorun görüntü ayarlarını nasıl yaptınız?
Renk, gama, game modu, freesync extendet mi basic mi?, siyah dengesi... gibi.

Son düzenleme:

Hocam hala kullanıyor musunu? Tavsiye eder misiniz?

Hodam kod yazarken yazılar çok keskin ve net mi?

Son düzenleme:
Siz bu ölú pikseli geçin asıl sorun müthiş oranda backlight bleeding var hatta glowing olmuş bu araba farî gibi parliyor. Çok kòtü. Direk iade

Monitörü kullanan arkadaşlar hdr nereden açılıyor menüyü çözemedim.

@Kaslan iki monitörü de hala kullanıyor musunuz? Ben AOC olanı almayı düşünüyorum ama internette siz ve birkaç kişi hariç herkes LG olanı önermiş, attığınız fotoğrafta da ciddi kalite farkı var ama bilemedim. Hangisinde ışık sızması daha çok ve ölü piksel durumunda artış oldu?

Monitörü kapatınca neden ses kapanıyor? 2+1 anakarta takılı. Aynı şekilde ses kulaklıktayken de müzik dinlerken mobitörü kapatınca ses kesliyor. Yine kulaklık usb ile kasaya bağlı.

Monitörü kapatınca neden ses kapanıyor? 2+1 anakarta takılı. Aynı şekilde ses kulaklıktayken de müzik dinlerken mobitörü kapatınca ses kesliyor. Yine kulaklık usb ile kasaya bağlı.
şimdi denedim böyle bir sorun mevcut değil. ayriyeten ölü piksel olan resmi atmışsınız 24gn650-b olduğuna emin misiniz biraz farklı geldi.
Monitör ayarlarını bilgisayardan nasıl yönetebilirim?
sitesin de yazılımı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…