Daha fazla
- Meslek
- Doktor
Kesinlikle G2. BilgisayarKurdu gerekli açıklamayı yapmış.
Okudujça ezildim ezildikçe soruyu sorduğuma utandım nasıl bir psikoloji içinde sormuşum ben bu soruyu diye kara kara düsündüm eyvallahCanım kardeşim neresinden başlayayım 925'i ezmeye bilemedim ki
Öncelikle 925 Windows Phone, G2 ise Android işletim sistemi kullanıyor.
Yazılım konusunda G2 ile çok büyük bir avantaj sahibisin, güncellemeleri beklemeyip istediğin romları yükleyebilirsin.
Açıkçası şuan WP'yi hiç de tercih edilesi bir işletim sistemi olarak görmüyorum. G2, Android ile önün açık olur, yazılım sıkıntısı çekmezsin.
8,7MP kamerası mevcut 925'in. LG 13MP sahip olsa da performansı belirleyen tek kriter bu değil.
LG'de optik görüntü sabitleme sistemi entegre edilmiş merceğe. Titreşimsiz videolar çekebilirsin tabi işin ucunu kaçırmadığın sürece.
Hatta ve hatta G2'ye atılan rom sayesinde 4K video kaydı ve yavaş çekim mod gibi özellikleri bile kullanabilirsin.
925 4x zoom sunarken G2 8x zoom sürüyor. 3. şahısların yaptığı yazılımlar ile aldı başını gidiyor zaten LG.
925 ile 1080P video çekmeye kalktığında 30FPS izin veriyor ancak LG 60FPS çekebiliyor.
Harici romlar yükelyerek 720P 120FPS bile çekebiliyorsun
925'in 1GB RAM belleği var, G2'nin 2GB. LG 5,2" 925 ise 4,5" büyüklüğe sahip olmasına karşın G2 hissettirmiyor. 925 ise kalın çerçeveleri ile ben buradayım diyor.
925'in 2000mA bataryası var, LG'nin 3000mA. 925 alırsan gün bitmeden 2 defa şarja takman gerekecektir. LG ise akşam, iş dönüşüne kadar, evine kadar seni rahat rahat taşıyacaktır.
LG'nin ekranı bir harika dostum, 1080P cıvıl cıvıl, yüksek PPI değerli, net ve aydınlık bir ekranı var.
Çerçeveleri neredeyse yok denecek kadar az, 925'deki gibi kalın bir çerçeve yok.
925 daha FullHD görüntü bile sunamıyor.
925'in işlemcisi 1,5 GHZ, LG ise SnapDragon 800 olduğu için 2,27 GHZ. Yeni amiral gemisi G3'de 801AC modeli 2,46 GHZ çalışmakta.
LG'yi üzerinde barındırdığı verici sayesinde kumanda gibi kullanabilirsin, canın sıkıldığında mağazanın televizyonlarını kapatabilirsin.
Ancak 925 alırsan o lanet cebinde çürümekten başka işine yaramayacaktır.
Bak kardeşim, şuan piyasanın amiral gemilerinden birini alırsan Android yüzünden falan donmaz, yavaşlamaz, kasmaz.Okudujça ezildim ezildikçe soruyu sorduğuma utandım nasıl bir psikoloji içinde sormuşum ben bu soruyu diye kara kara düsündüm eyvallahben zaten soruyu sorarken androidin sıkça yavaşlaması hatta kasması gibi olayları olduğu için alternatif olarak başka bir sistem kullanan telefonla karşılaştırmak istedim teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.