LG G2 reset atılmıyor

Umut Akay

Hectopat
Arkadaşlar, eski bir LG G2 telefonum var şifresini unuttum. İnternette olan bütün (cidden hepsi) reset atma yollarını denedim hiçbiri olmadı. Babam bugün 5-6 tane telefoncuya götürdü telefonu adamlar “telefon sisteme bağlanmıyor” demişler hiçbiri yapamamış yani telefon temelli gitti mi yani nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı kapatın. Daha sonra ses kısma ve kapatma tuşuna uzun basın (LG ekranı gelene kadar) daha sonra parmaklarımızı çekiyoruz. Ses azaltma tuşuyla wipe data seçeneğine geliyoruz ve kapatma tuşuna kısa basıyoruz daha sonra ses kısma tuşu ile resimdeki seçeneğe geliyoruz ve kapatma tuşuna kısa basıyoruz. İşlem tamamlanınca ses kısma tuşuyla reboot System Now'a kapatma tuşu ile basıyoruz telefon başlangıç ekranında biraz bekler ve işem tamam :) (not: Verileriniz silinir)

Dosya Ekleri

• Lg-G2-lerde-hard-resetleme4-Kopya.jpg
    Lg-G2-lerde-hard-resetleme4-Kopya.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 70
Cihazı kapatın. Daha sonra ses kısma ve kapatma tuşuna uzun basın (LG ekranı gelene kadar) daha sonra parmaklarımızı çekiyoruz. Ses azaltma tuşuyla wipe data seçeneğine geliyoruz ve kapatma tuşuna kısa basıyoruz daha sonra ses kısma tuşu ile resimdeki seçeneğe geliyoruz ve kapatma tuşuna kısa basıyoruz. İşlem tamamlanınca ses kısma tuşuyla reboot System Now'a kapatma tuşu ile basıyoruz telefon başlangıç ekranında biraz bekler ve işem tamam :) (not: Verileriniz silinir)

Hocam yazımı okumadınız herhalde tüm tuş kombinasyonlarını hem ben denedim hem de 5-10 farklı tamircisi denedi telefon hiçbir türlü cevap vermiyor.
Daha sonra bilgisayara bağlamayı denemişler (şifreyi kırmak için) yine sonuç yok.

Hocam yazımı okumadınız herhalde tüm tuş kombinasyonlarını hem ben denedim hem de 5-10 farklı tamircisi denedi telefon hiçbir türlü cevap vermiyor.
Daha sonra bilgisayara bağlamayı denemişler (şifreyi kırmak için) yine sonuç yok.

Benim dediğimi de denediyseniz ve sonuç alamadıysanız bir sorun var. Ve telefoncular da işin biraz havasında. USB'ye bağlayıp ta şifre kırmak güzel teknoloji.

Şarj oluyor mu? USB girişi sağlam mı?

Benim dediğimi de denediyseniz ve sonuç alamadıysanız bir sorun var. Ve telefoncular da işin biraz havasında. USB'ye bağlayıp ta şifre kırmak güzel teknoloji.

Şarj oluyor mu? USB girişi sağlam mı?

Telefoncu işinin eri güvenilir birisi tanıdığımız biri hem telefon şarj oluyor şarjı %100.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı