LG G3 Alınır mı?

Hayır alma. G4 ithalatçı garantili Hepsiburada'dan 1200 liraya düşünebilirsin, GM 5 plus düşünebilirsin.
borsatekno.com'dan 2. El Cep Telefonu Al - Kafan Rahat Etsin Bu siteden 2. El düşünebilirsin. Site sağlam sitedir, sıkıntı yaşamazsın, yaşarsan hemen problemi çözerler. Tek sıkıntı var şuanda pek burayı bilen yok ve bu yüzden telefonunu buradan satışa çıkaran kişi sayısı az, satın alırken bekleyebilirsin biraz ama şansını dene.

G4 varken alınmaması taraftarıyım bende. Ama ithalatçı garantiliden uzak durmalısınız diye düşünüyorum G4'te. Çünkü sorunlu ürün çıkma olasılığı biraz G4'te fazla o yüzden garantiden rahatça faydalanma bilincinin sizde olması daha mantıklı geliyor bana.

G4 varken alınmaması taraftarıyım bende. Ama ithalatçı garantiliden uzak durmalısınız diye düşünüyorum G4'te. Çünkü sorunlu ürün çıkma olasılığı biraz G4'te fazla o yüzden garantiden rahatça faydalanma bilincinin sizde olması daha mantıklı geliyor bana.
Sırf LG Türkiye garantili diye de ek olarak 600-700TL verilir mi orası da tartışılır bence.

Sırf LG Türkiye garantili diye de ek olarak 600-700TL verilir mi orası da tartışılır bence.

Başka bir telefon olsa kesinlikle hayır derdim. Ama G4'te çok fazla hatalı telefonla karşılaşılıyor kronik problemleri olan bir telefon. Bazı kişilerde hiçbir problem çıkmıyor bazılarında ise ghost screen vs. gibi bir sürü sorun çıkıyor. Şansına güveniyorsa kişi alabilir 1200 TL'ye.

1200 Liraya G4 alıp 200 250 liraya özel sigorta yaptırması, firmanın verdiği garantiden daha iyidir. Yere atsan götürüp yenisini alıyorsun. 1 Yıllık yaptırsa yeter zaten cihazın kendinden bir sıkıntısı varsa o dönemde çıkar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı