LG G3 Alınır mı?

Kullandın mı kullandın mı diye boş boş konuşan arkadaşlar var. Kullandım telefonun ne olduğunu biliyorum. İnternetten film izlerken bile ısınan bir telefondan bahsettiklerinin farkında olmayanlar var.

Bence sakin olmalısınız. Bunu güzel bir dille anlatsan da anlıyoruz. Senin yorgunluğundan bize ne! Karşındaki bir insan. İnternet BOT'ları ile konuşmuyorsun!

Bence sakin olmalısınız. Bunu güzel bir dille anlatsan da anlıyoruz. Senin yorgunluğundan bize ne! Karşındaki bir insan. İnternet BOT'ları ile konuşmuyorsun!
Benim yorgunluğumdan size neyse sizin insanlığınızdan da banane. Ben zaten sakinim, sinirli değilim. Kasan bir telefon diyorum bana hayır kasmıyor diyorlar. Onlara göre kasmayan telefon bana göre kasıyor. Karşıt fikirlere saygı göstermeyen insanlara bende saygı göstermem.

Gereksiz mesajlar ile konuyu kirletmeye gerek yok. Benim görüşümce telefon kasan, ısınan ve kötü bir telefon. Alınmasını kesinlikle önermiyorum. İyi sosyaller.

Arkadaşlar siz dostsunuz sakin olun. Polat sen de indir silahı :)
Şaka bir yana, ortamı germeye gerek yok arkadaşlar. Herkes fikrini söylüyor, söyleyebilir. Karşınızdakini tahrik edecek şekilde konuşmazsak, ortam da gerilmez.

Benim görüşümce telefon kasan, ısınan ve kötü bir telefon. Alınmasını kesinlikle önermiyorum.

Böyle derseniz bile kişi anlar. Alırsa da kendi pişman olur. Pişmanlığıyla da kullanır. Yalnız benim görüşümce de alınabilecek bir cihaz. Çünkü 1000 TL civarında 2K ekranlı, SD800'lü bir telefon yok. Piyasadaki çoğu 1000TL'lik telefonlarda çöp. Örneğin: Zenfone Max. Ben de sizin gibi bir telefon önermiyorum. Zenfone 2. Genelde hiçbir Zenfone telefonları önermiyorum. Ama bunu nazik bir dille yazıyorum. Yine söyleyim. Karşınızda bir insan var.

Böyle derseniz bile kişi anlar. Alırsa da kendi pişman olur. Pişmanlığıyla da kullanır. Yalnız benim görüşümce de alınabilecek bir cihaz. Çünkü 1000 TL civarında 2K ekranlı, SD800'lü bir telefon yok. Piyasadaki çoğu 1000TL'lik telefonlarda çöp. Örneğin: Zenfone Max. Ben de sizin gibi bir telefon önermiyorum. Zenfone 2. Genelde hiçbir Zenfone telefonları önermiyorum. Ama bunu nazik bir dille yazıyorum. Yine söyleyim. Karşınızda bir insan var.
Zenfone serisinin nesi kötü ?

Zenfone serisinin nesi kötü ?

Zenfone 2 kullandım. Benim kullanım sürecimde oyun performansı rezalet. Tüm uygulamalar Exynos ve SD işlemciler için optimize edilmişken kimse Intel işlemciye dönüp de bakmamış. Yalnız tek güzel yanı var. Ekranı gayet iyi ve 1.100 TL seviyesindeki sosyal medya kullanıcıları güvenle alabilir. 4GB RAM'i Facebook deviremez :)

Benim yorgunluğumdan size neyse sizin insanlığınızdan da banane. Ben zaten sakinim, sinirli değilim. Kasan bir telefon diyorum bana hayır kasmıyor diyorlar. Onlara göre kasmayan telefon bana göre kasıyor. Karşıt fikirlere saygı göstermeyen insanlara bende saygı göstermem.

Gereksiz mesajlar ile konuyu kirletmeye gerek yok. Benim görüşümce telefon kasan, ısınan ve kötü bir telefon. Alınmasını kesinlikle önermiyorum. İyi sosyaller.
Ne yaptında yorgunsun ? Klavye babalığı yapmak yoruyormu o kadar yahu ? Ha, ben pek beceremiyorum, beni biraz bilgilendirirsen bu konuda. "Karşıt fikirlere saygı göstermek"ten bahsetmişsin. Sanki düşmanına cevap yazarmış gibi bi arkadaşa "ne okuduysan o !" dersen, seni gerekirse bilgimle'de boğarım inan bana. Yaşın kaçtır bilemem, hayatında görüp göremeyeceğin işlemciyle, cihazlarla uğraştım. Haddini bil, uzatma da daha fazla.

Oyun oynatmayacaksa neden alınır ki telefon ?
Oyun oynadığında cayır cayır yanmayan, 1000 TL'nin altında bir cihaz söylesene bana ? Gidipte, Galaxy Ace demede.

Suan bu mesaji G3'ten yaziyorum 1 yildir falan kullaniyorum ve zerre pismanligim yok telefondan. Hala daha isimi gayet guzel görmekte. Telefonu butun gun elimden dusurmeyen biriyim ve beni rahatsiz eden bir ozelligi yok. Bu fiyatlara baska hangi telefonlar var bilmiyorum ama G3 u siddetle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı