LG G3 Alınır mı?

Her tarafı kasıyor. Cayır cayır yanan bir telefon. Yazın pikniğe götür. Mangal olarak kullanırsın.
Öncelikle konuşmana bi dikkat et, öyle ünlem işaretleriyle falan konuşup adamlık tasladığını zannetme. Hayatında G3 kullanmamışsın belliki veya iyi bi kazık yedin ondan böyle cihazı yere vuruyorsun. G3 hala kullanılabilir cihaz ve 1000 lira'ya alınabilecek güzel cihazlardan. 1 yıl kullandım oyun oynamadığım sürece "cayır cayır" yandığını görmedim. Ha, gidipte 16 GB'lık versiyonunu almışsındır orasını bilemem.

Öncelikle konuşmana bi dikkat et, öyle ünlem işaretleriyle falan konuşup adamlık tasladığını zannetme. Hayatında G3 kullanmamışsın belliki veya iyi bi kazık yedin ondan böyle cihazı yere vuruyorsun. G3 hala kullanılabilir cihaz ve 1000 lira'ya alınabilecek güzel cihazlardan. 1 yıl kullandım oyun oynamadığım sürece "cayır cayır" yandığını görmedim. Ha, gidipte 16 GB'lık versiyonunu almışsındır orasını bilemem.
Oyun oynatmayacaksa neden alınır ki telefon ?

Senin gibiler ile tartışıp ağzının payını vermesini çok severim ama yorgunum. Sadece bir şey sormak istiyorum. 16 GB'lık versiyon dediğin G3 olmuyor mu? 16 GB diye G2.5 mu oluyor o? O da G3 ve çöp bir telefon. Para verseler kullanmam.

Senin gibiler ile tartışıp ağzının payını vermesini çok severim ama yorgunum. Sadece bir şey sormak istiyorum. 16 GB'lık versiyon dediğin G3 olmuyor mu? 16 GB diye G2.5 mu oluyor o? O da G3 ve çöp bir telefon. Para verseler kullanmam.
Kardeşim sen burada yanlış bilgi veriyorsun. Belki o telefonu bile bilmiyorsun bence. G3'hangi oyunda kasıyor veya neresi hangi yerde kasıyor? Bunu söylediysen lütfen bize açıklamasını da yap.

Haklısınız. Arkadaş G3'ü kötülemek için elinden geleni yapmış.

Kasan bir telefon lafını kullanmasının sebebi aşırı derece ısınması ve ısınma sonucu hızının yavaşlaması.Eğer hani oyun oynamıyacaksan alma.Ben walking dead telefon versiyonunu oynayamamıştım kasıp.HTC Desire serisini öneriririm pek kasma durumu yok.

-Fatih Sorucu

LG G3 çıktığı zaman bazı yeniliklerin ilk kullanıldığı telefon. Diğer telefonlardan daha yüksek çözünürlüklü bir ekran paneli kullandılar fakat işlemci aynı idi. Bu nedenle işlemci diğer telefonlara nispeten daha fazla ısındı. Bu da kasma sorunu olarak geri döndü LG G3 kullanıcılarına.
Sen kullandın mı diye bir soru gelecekse şimdiden cevabını vereyim. Hayır ben kullanmadım fakat yakın bir arkadaşım büyük umutlarla alıp kullandı. Sonucu hüsran idi. LG G3 almaktan ise, LG G2 yi tavsiye ederim.
Başka markalardan öneri isterseniz de, Huawei P8 öneririm. Huawei yazılım konusunda hala günümüzde biraz yetersiz kalsa da, stabil telefon üretme konusunda son derece başarılı. 1 yıl önce Huawei Ascend Mate 7 aldım, kasma donma konusunda ilk gün telefona %100 veriyorsam, şuan %90 veririm rahatlıkla. Ayrıca metal kasa kullanıyorlar, 4G destekli, ve oldukça ince bir telefon. Teknoloji marketlerinden bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı