LG G3 Alınır mı?

game star

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben okullar kapanınca telefon almayı planlıyorum ama bir şeyde kararsız kaldım. Çıkış tarihinin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen LG G3 alınır mı diye soracaktım. Ekran çözünürlüğü dış kasası hoşuma gidiyor ama dediğim gibi üzerine LG G5 çıkmasına rağmen LG G3 alınır m? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lg g3 kullanıyorum , ilk çıktığı zaman aldım . Cihaz halen alınabilir zaten sınıfının en iyisi özellik ve donanım olarak . Ayrıca bir sonraki yıl çıkan sınıfından'da geride kalmaz . Ben mobili yoğun kullanan biriyim , ve beni hiç üzmedi . Samsung'tan geçtim ve son derece memnunum . Tek sorunu kasa çatlağı . İlk serilerinde kasa çatlağı mevcut , sonraki serilerde giderildi dediler fakat benimki orta serilerde olmasına rağmen 7 ayda kasası çatladı . Kullanımda hiç bir sorun yaratmıyor bu çatlak, sadece görünüm açısından biraz can sıkıyor . Bunun için servis bire bir değişim yapıyor fakat ben uzun yıllar kullanacağım için vakit kaybı olmasını istemedim . Bu çatlak 2. elde fiyatını düşürür bunun içinde ben zaten telefonlarımı satmam . Yeğenime veriyorum genelde yenisini alınca , bunu düşünerek değiştirme ihtiyacı duymadım . Google'den çatlak hakkında bilgi edinebilirsin .

@İnanç Can ; LG g3 kullandınızmı?

Bilemedim, belki telefonunuzda bir sorun vardı . benim kullandığım lg g3 son derece akıcı bu son zamanlarda ısınması mevcut ona bir şey diyemeyeceğim ama aşırı derece rahatsız eden bir ısınma yok . Ayrıca şimdiye kadarki android deneyimimde ısınmayan bir cihaz görmedim. HTC metal kasa üreterek ısınmayı komple kasaya yayıp, ısınmayı minimuma indirmişti m9'da Onun dışında Real racing 3 oynayıp'ta ısınmayacak telefon görmedim . Lg g3 tek sorunu kasa çatlağıdır . Unutmadan söyleyeyim alacaksanız 32 gb hafızalı olanı alın , ram olarak diğerinden 1 gb fazlası vardır yani 3 gb ram mevcuttur .

Belki arkadaş 2 gb ram olanını kullanmıştır .Farklılıklar olabilir akıcılık konusunda iki cihaz arasında .

Fiyat performans olarak bence en iyi seçeneklerden biridir . Tabi kasa çatlağını saymıyorum :)

Marshmallow güncellemesi aldıktan sonra pil sorununda gözle görülen bir düzelme oldu. Yani oyun meraklısı değilseniz bence alınabilecek telefon.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı