LG G3 Deneyimlerim

Hacı ben atıp tutmam gözümle görmüştüm bak buda örnek ama çok dikkatli olmak lazım biraz ayrıntıcı insanlar fark ediyor. :D

Resimde ki cihaz G2'dir ekran sararma sorunu sadece G2'ler de vardır.

1407408753_fotoraf_big.jpg

Bende yok şükür. :) Eski telefonum Samsung Wave 2'de vardı ama ekran darbe yemişti o aynı resimdeki gibiydi. Şu an G2'de yok. :) Olursa servise yollarım direk. Birde ilk seri telefonlarda mutlaka hatalar olabiliyor sonraki partilerde düzeltiliyorlar.

Ben o yaklaşık 30.000 puan çıkma olayını facebook'daki bir yardım ve paylaşım sitesinde ekran görüntüsü olarak gördüm ve o da şöyle söyledi: Bir sürü ağır oyun oynadıktan hemen sonra ram doluyken yapmış testi.
İnanmadığın şeyleri, görmediğin emin olmadığın şeyleri ve özellikle kulaktan duyma bilgileri paylaşma milleti yanlış yönlendirme ben elimde canlı örneği var hem de 2 tane biri 16 GB'lık olan biri 32 GB bahsettiğin hiç bir sorun mevcut değil daha doğrusunu bahsettiğin değil kulaktan duyma dedikodu, karalama bilgileri paylaşmazsan sevinirim.

Ayrıca LG en sevdiğim telefon markasıdır.

İnanmadığın şeyleri, görmediğin emin olmadığın şeyleri ve özellikle kulaktan duyma bilgileri paylaşma milleti yanlış yönlendirme ben elimde canlı örneği var hem de 2 tane biri 16 GB'lık olan biri 32 GB bahsettiğin hiç bir sorun mevcut değil daha doğrusunu bahsettiğin değil kulaktan duyma dedikodu, karalama bilgileri paylaşmazsan sevinirim.
Diyorum ya işte inanmadım diye. Karalamak amaçları. Niye o kadar kızdın ki.

LG G3 32 GB android 5 yüklü 504 K serisi aldım.Bu sene G4 bekledim ama işlemci gerek performansı olarak başabaş olması gerekse ön panelin vasatlığı ve ekran kasa oranınından dolayı G3 te karar kıldım.Cihaz antutu 42.300 puan aldı.Real racing 3, modern combat 5 gibi oyunları büyük bir zevkle oynuyorum hiçbir kasma şikayetim yok.Yalnız başta lg health ve tips olmak üzere google gazetelik gibi ıvır zıvır ları devre dışı bıraktım kaldırabildiklerimi kaldırdım.Şarj 1.5 gün rahat rahat gidiyor internetti oyundu zorlarsam akşama %20 kalıyor ki çok çok yeterli.-Z2 de bu şekilde- Pili sömüren bu gereksiz uygulamalardan kurtulmanızı tavsiye ediyorum.Hiçbir sıkıntısı yok aksine hertürlü bağlantı ve özellik mevcut evdeki tv nizi bile saniyeler içerisinde algılayıp kumanda edebiliyorsunuz.Foto olarakta çok hızlı ve yeterli kalitede çekiyor.

%90 otomatik parlaklık da tutuyorum.Kablosuz bağlantılarım gerek olmadıkça kapalı tutarım.Sabah - akşam metroda giderken asfalt 8 veya real racing 3 oynarım yaklaşık 1/2 saat gidiş dönüş, arada gmail güncellerim ama otomatik senkronizasyon kapalı tutarım arada internete girmem gerekir mevzuat ve makale araştırmam lazım.

Süre olarak bakmadım bu yanıltıcı olabilir zira bazı yerlerde internet gücü zayıf bazı yerlerde güçlü oluyor cihazın çekim sıkıntısı yok diğer cihazlarımda aynı yerlerde takılıyordu ve bağlanma süreniz uzuyor.

Sırala yapacak olursak Z2 > G3 > 4S şeklinde sıralayabilirim.Ayrıca güç tasarrufunu beklemeden ekranı hemen kapatırım .

Bu cihazlara göre kıyaslama yaparsam kişisel alışkanlıklar olarak bir kriter yakalamış olurum ki herkese uyacaktır.

Gerek Z2 ve gerekse 4S kullandım.Şuan Z2 yi kızım kullanıyor benim 2 günde bir şarj ettiğim cihazı günde 2 defa şarj yemeğe başladı.Kullanım alışkanlığınıza bağlı olarak Hd ekrana 3200 mah pil bile yeterli olmaya biliyor.Isınıyormu ? evet mecburen ısınıyor ama Z2 de cayır cayır ısınıyordu.Fakat herşey gayet güzel çalışıyordu.Cihaz çok sade ama bir o kadar da zarif ve şık, elde taşınması rahat kenarlara doğru inceltmişler.Fotoğraf olarak Z2 den üstün lazer odaklama ve büyük ve iki ayrı renkli çift flash var. Bir aydır kullanıyorum ama cihazı bir senedir takip ediyordum android 5 sonrası almaya karar verdim., çok memnunum.
Snapdragon işlemci serisi kullanan cihazlarda ısınma oluyor. Exynoks 5430 Octa işlemci kullanan note 4 snapdragon serileri gibi ısınmayabilir fakat samsung un üzerinde papağan patlamış renkli ekranı bana çok itici geldi imkanım olduğu halde G4 almadım zira o da 42 dereceleri görüyor ve ön panel şıklığı gitti ve cihaz ağırlaştı ayrıca pil süresi G3 ile aynı hatta daha az olduğu test edildi.Biri antutu 49.000 diğeri 42.000 puanlıyor.Tamamen kullanım alışkanlıklarınıza bağlı.G3 ün gerek ön panel şıklığı gerekse gerçek renkleri gösteren ekran kalitesi mevcut.

@Silinen üye Telefon almayı düşünüyorumda. Çoğu kişi G3 alma Zenfone 2 al diyor. Ama ben G3'ün kötü olacağına inanmıyorum.
Aradığım özellikler:
-Beni 2-3 yıl idare eden
-Sorun çıkartmayan (Şarj sorunu vs)
-Kasma sorunu olmayan
bir telefon mu ?
Ben telefonda oyun oynayan birisi değilim ben sadece
whatsapp,internet,facebook vs. Bu yüzden oyun performansı benim için
pek önemli değil. Sizce almalı mıyım? Herhalde 1350TL ye alacağım inşallah.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı