1-Şuan da Android 5.0 güncellemesi ilk verecek olan bir marka daha önce bu konuda çok şikayet edildi ve G3'e aralık ayın başında geliyor. Samsung firması daha resmi bir açıklama yapmamasına karşın LG'nin resmi açıklamasıdır. Bu sefer güldürecek müşterilerini.
2-Parlaklık oyunu kastırmaz, parlaklığı %70 üstüne alırsanız hem işlemci oyunda işlemden dolayı ısınması ve buna parlaklık eklenince %70 civarında ısınma artar oyun kasmaz ama akıcılık kaybolur 30 dk'dan sonra bu olay olur ayrıca oyundan oyuna değişir.
3-Aşırı ısınma hiç yaşamadım desem yeridir 1080p filmde hiç aşırı olmuyor fakat Asphalt 8 oynarken şarja taktık, şarj esnasında yüksek voltaj verdiğini için ekstra ısınıyor aşırı ısınma bu sırada oldu.
4-Bu paraya değer mi demek saçma olmuş biraz çünkü diğer ki rakiplerine göre hala ucuz hele ki QuadHD ekrana.
5- Eğer 32 Gb alırsan çok rahat uzun süreli kullanabilirsin tabi telefonu koruma düzeyine bağlı
6-64 bit işlemciler şuan sadece ticari pazarlama taktikleri iphone'da var ama 64 bit destekleyen her hangi bir uygulama yok zaten 64 için daha çok erken.
K.bakma LOL'da dereceli girmiştim. Daha ayrıntılı bir cevap istediğin varsa ayrıntılı sorabilirsin.
Keşke ramı 1.5 gb olsaydı ozmn süper olurmuş vallaha özellikleri güzel ama
Zaten 16 gb olanda 2 gb ram, 32 gb'lık versiyonda 3 gb ram var. 1.5 ile neyi anlatmak istedin anlamadım ?