LG G3 ısınma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş bende de aynı sorun var. LG G3 face 10 dk takılınca 53 C dereceler çıkıyo. CPU oyun oynadım mı? (1 saat aspalt 8) 68C derecelere çıkıyo. kendi kendine parlaklık düşürüyor. Malesef işimiz güncelemelere kaldı heralde :( @umut055

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence G3'ün diğer marka amiral gamilerine göre açık ara ısınma sorunu olduğu aşikar.

Bence G3'ün diğer marka amiral gamilerine göre açık ara ısınma sorunu olduğu aşikar.
z2 ile bu g3 kapışır. Z2 de böyle. Onu kulladım 1,2 gün oda çok sıcaktı :( Yeni amiral gemi dedik amiraller battı :( Bi htc m8 iyi diyolar oda 2.500 TL :D

Abi ısınma çok mühimse alıcaksın suya dayanıklı bir telefon, seni rahatsız eden ısınma başladığında atıcaksın su dolu kaba, temiz. :D

Vallah benden mi kaynaklanıyor ondan mı bilmiyorum. Ben kullandıgım şeyi söylüyorum. Ayrıca z2 korudugunuza göre SONY'den para alıyosunuz. Beni kötüleyip sony üste çıkarmak bu site bile satılıyosa artık :( Haklısın bende sorun var........

Sony'den para aldığımı ispatlayamazsan ne yapacaksın ? İşine gelmeyen yorumlarda insanlara yafta vurmak hoşuna mı gidiyor ? Sözlerinizi bilerek konuşun. Boşta şarja takılı iken 36 derece işlemci de 46 derece. Nesi ısınıyor ? Oyunda da sıcaklık 43'lere çıkıyor. Elimde olmasa inanacağım. Başka forumlarla karıştırdın sen burayı. Diğer forumlara gidince para alan adamları görürsün. Burada onlara yer yok.

İspat yükümlülüğün oldu. Nasıl ispat edeceksin görelim.

İnsan beğendiği telefonu alır ve onu över. Aldığı telefondan memnun kalmaz ise de değiştirir ve eskiden kötülediği telefonu bile alsa onu övmeye başlar. Bu böyledir. Yani herkes gözlemlerini söylüyor. Ben de gözlemlerini söylüyorum, bazen biri çıkıyor (tabii onun düşünceleri benim gözlemlerimle zıt ) direk başlıyor "heralde senin gözler bozuk" vs. demeye. Yani tartışmaya gerek yok bence. :)

O zaman sen de beni gerizekalı yerine koymıcaksın. Senden kaynaklı felan deyip beni aptal yerine koyuyosun. İlk sen bana laf attın ben efendi gibi bana göre ne yanlış ne dogru söylüyordum. Sen dedin sende sorun var diye. Kusra bakma artık geldik bir kullanıcı olarak gördügümüz muameleden hiç hoşnut kalmadım malesef.

Egemen'in dediği doğru. 43-46 derece civarına kadar çıkıyor. Tabii bu sıcaklık insanı rahatsız eder fakat tüm amiral gemilerinde bu sorun var.

19:10'dan sonra bakarsan sevinirim. @osmndrtr Zaten videoda da belirtiyorlar bu sefer ki tüm amirallerin ısındığını.

4K çekimlerde zaten tüm amirallerde bir ısınma sorunu var. G3'ü de Teknoseyir en çok ısınan amiral gemisi olduğunu belirtiyor. İncelemeye de bakarsanız G3 kadar değil ama yine de ısınıyor diyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsan beğendiği telefonu alır ve onu över. Aldığı telefondan memnun kalmaz ise de değiştirir ve eskiden kötülediği telefonu bile alsa onu övmeye başlar. Bu böyledir. Yani herkes gözlemlerini söylüyor. Ben de gözlemlerini söylüyorum, bazen biri çıkıyor (tabii onun düşünceleri benim gözlemlerimle zıt ) direk başlıyor "heralde senin gözler bozuk" vs. demeye. Yani tartışmaya gerek yok bence. :)

Burada hiçbir yetkili kötü bir ürün aldığında övmez emin ol. 200 TL'lik direksiyon seti alıp yerden yere vurmuşluğumdur vardır incelemelerimde.

Goldmaster RC-448 Kullanıcı İncelemesi | Technopat Sosyal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı