LG G3 model telefonum çalındı veya kayboldu

Baseris

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar. Öncelikle bugün gittiğim cafede telefonu masanın üstünde unuttum geri almaya geldiğimde telefon yoktu. Ordaki çalışanlara sordum güvenlik kameraları için bozuk olduğunu söylediler ama oturduğum yeri gören bi kamera vardı ordan baktık ama net degildi pek anlaşılmadı. Şimdi telefonun imei numarası var bu telefonu nasıl bulucam? Hattı servis dışı bıraktırdım telefonuda kapatmış alan kişi nasıl veya nerden bulabilirim? Ne yapmam gerekir ayrıca imei numarası değiştirilebiliyo mu? Yardımcı olursanız sevinirim..
 
Acın biz gibi tüm G3 camiasının acısıdır. Geçmiş olsun, bu kadar kolay maalesef.

UNUTMADAN! Maalesef yazarken iki adet a kullanılır :)
 
Abi çok saçma değil mi yarın savcılığa gidicem yer tespiti için telefon acıldıgında illa sinyal gelir imei numarasından ulan 2bin lira para veriyoruz vardır bişeyi dimi
 
Eğer google hesabınla giriş yaptıysan (İlla ki Google Play için yapmışsındır.) en son bulunan yeri görüp telefon hafızasını silebiliyorsun diye biliyorum. Google'da cihazlarım kısmı var oraya bir bak. Geçmiş olsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı