Çözüldü LG G3 mü? Asus Zenfone 2 mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikleri çıkış tarihi boyutu teknolojisi filan bunlar etkiliyor.

Piyasaya düşene kadar bir şey diyemeyiz ama Çoğu telefonu geçmesine rağmen eğer faiz üstüne faiz yemez ise fiyatı çok uygun. Mesela bu videoda dakika 04:00 civarı kendi telefonu ile Zenfone 2'yi kıyaslıyor. Adamda Note 4 var kendisi de gülüyor. Görüntü olarak gerçekten çok beğendim. Kendimce bir eksikte göremedim.

Tam olarak çıktığında LG G3 ile kıyaslayacağım. Özellik farkı çok değilse kararım Zenfone 2 olur diye düşünüyorum.

Tabi markasına da güveniyorum. :)
 
Zenfone 2 1200 lira ve altında bir fiyatla girmezse lg g3 daha isabetli bir tercih olur diye düşünüyorum ben.
 
Tam olarak çıktığında LG G3 ile kıyaslayacağım. Özellik farkı çok değilse kararım Zenfone 2 olur diye düşünüyorum.
G3'ün alt modellerine göre değişebiliyor o yüzden farklılık olabiliyor.
 
G3'ün alt modellerine göre değişebiliyor o yüzden farklılık olabiliyor.

LG G3 D855 32GB Fiyatı | Hepsiburada

Bu LG G3 32 GB'lik telefonu ile Asus Zenfone 2 z3580 (4GB Ram) olan modeli ile kıyaslama yapacağım. 2 telefonunda en iyi modellerini kıyaslamış olacağım sanırım. LG G3'ün şeklini çok sevmiştim. Çok benzeyen telefon çıkıp bu da güzel olunca... Hiç bu kadar kararsız kalmamıştım 2 ürün arasında birini alacakken. :)
 
GPU olarak Zenfone daha iyi görünüyor. Ancak bütçede sıkıntı yoksa g3'ün özellikleri daha çok gibi.

Kime sorsam LG G3 al diyor. Sorduğum kişilerde bu tip şeylerle pek ilgilenen insanlar değil. Görünüşü havası yeter tarzında bir öneride bulunuyorlar. :)


Performans olarak sanırım sizin dediğiniz gibi LG G3'ün daha iyi peki kamera kalitesi Asus Zenfone 2'nin 1. sayfada attığım videoda çok güzel bir çekim yapıyordu, gölgelerde bile karanlıkta. G3 daha mı iyidir diye düşünüyorum. O karşılaştırma kutusuna G3 ile Zenfone 2'nin konulmasını isterdim. :D

Ve yavaş yavaş yorumlarınızla ve kendi araştırmalarım ve de halkın yorumu ile G3 daha cazip gelmeye başladı tekrardan. :) Peki bu telefonu aldığımda rahat 3, 4 yılımı karşılar mı?
 
Ben g3 kullanıyorum hatta mesajıda suan bu cihazdan atıyorum kalite için bile g3 almaya değer ki 2k ekranına da hayran kalacaksınız. G2 çıkalı 2 sene oldu halen daha taş gibi lg habire telefon çıkarmıyor onun için ömrü de çok uzun oluyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı