LG G3 ve LG G2 veya iPhone 5S

hyperw0w

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2013
Mesajlar
25
Arkadaşlar yılbaşında yeni telefon alağım. Bu yüzden şimdiden araştırmaya başladım. Kafama takılan modeller:
  • LG G3
  • LG G2
  • İphone 5S
Bu 3 model arasında takıldım ben telefonu alınca en az 2-3 sene kullanacağım bu yüzden bana 2-3 sene boyunca kasma yapmayacak bir telefon arıyorum.
Aslında iphone 5s alırım ama biraz eskidi(Bir buçuk sene oldu) gibi geliyor.
G3 , G2 biri düşük model diye bilirsiniz ama bir tane inceleme videosunda 2k ekran çözünürlüğünün oyunlarda biraz kasma denemiyecek kadar az bir yavaşlama oluyormuş ve pili fazla yiyiyormuş ve biraz fazla ısınıyormuş gibi şeyler duydum.
G2'de böyle şeyler duymadım o yüzden G2 yazdım. Bunlara bir açıklık getirebilecek net bir cevap verecek biri varsa çok iyi olur.
Samsung demeyin samsungdan bıktım artık o derece iğreniyorum o markadan.
Şimdiden teşekkürler.
 
Z2 ve Z3e de bakabilirsin.g2 seni üzmez. Performans ve batarya ömrü konusunda g2 daha önde diyebilirim .
 
İ phone 5s'in eskidiğini düşünüyorsan geriye senin seçeneklerinin arasında en perfonmanslı g3 kalıyor. Ancak g3 te de şu şekilde bir sorun var zaman zaman işlemci 2k ekrana darboğaz yapabiliyor. Seçeneklerinin arasında yok ama Xperia Z2'yi de bir düşün derim. Gayet başarılı bir ürün. :)
 
G3 bence alınmamalı s5 ile aynı işlemci gpu kullanıyor fakat s5 daha performanslı g3 de takılmalar oluyor 2k ekranı var sonuçta.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı