LG G3 vs ASUS Zezfone 2

Hangisi ?

• LG G3

• ASUS ZENFONE 2

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İkisinin arasında bir seçim yapmam gerekiyor, LG G3 almayı planlıyordum fakat Asus Zenfone 2 çıkınca ikisinin arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Asus Zenfone 2, Çünkü LG G2 2k olan ekranına güç yetiremiyor. Cayır cayır yanıyor. Ve yanınca kasıyor. Kullanamıyorsun. Pil hızlı bitiryor. Yavaşlıyor. Ve Cinnet Geçirtiyor. Ama Zenfone 2 tam tersi hem güncel bir cihaz.4GB Ram İNTEL İşlemci Li-yon pil kullanmıyor. Ama Ben Zenfone 2 Derim. Sony Z2 de olabilir. Ama yinede Zenfone 2 İyi Günler.

Babam yeni zenfone 2 aldı ben de 1 senedir g3 kullanıyorum zenfone 2 yi biraz kullanayım yazarım buraya ama şunu söyleyebiilirim benim g3 16gb lik model ve fazla oyun yüklediğimden herhalde anasayfada kasabiliyor

lg g3 kullanan biri olarak tavsiye edebilirim.güzel cihaz lakin 402 ve 403 serilerinde kasa çatlama problemleri mevcut satın alırken bu iki seri değilde farklı serilerdeki cihazları tercih edin cihaz serileri orijinal kutu üzerinde yazar ,fakat yine dediğim seriler şansa size de denk gelirse servis birebir değişim fırsatı sunmakta iyi günler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı